21 Ağustos 2019 Çarşamba

Yeni Zelanda Meclis Başkanı, başkanlık kürsüsünde bebeği biberonla besledi

Yeni Zelanda Meclis Başkanı Trevor Mallard, bir milletvekilinin Meclis oturumuna getirdiği iki aylık oğluna başkanlık kürsüsünde biberon ile süt verdi.

BOLD – Yeni Zelanda’da İşçi Partisi Milletvekili Tamati Coffey, Temmuz ayında dünyaya gelen oğlu Tutanekai ile Meclis oturumuna katıldı. Üç çocuk babası olan Yeni Zelanda Meclis Başkanı Trevor Mallard da Coffey’in oğlunu alarak Meclis kürsüsüne oturdu.

Tutanekai, öğle sütünü oturum sırasında Mallard’ın kucağında içti. Mallard, babalık becerisiyle sosyal medyadan büyük övgü aldı. Mallard bebek kucağındayken çekilen fotoğrafı Twitter’da paylaştı ve yeni baba olan milletvekilini kutladı. Mallard, “Normalde bu kürsüde meclis oturumlarını yönetenler oturur. Ama bugün bir VIP, koltuğu benimle paylaştı” dedi.

Mallard, 2017 yılında da milletvekili Willow Jean Prime’ın üç aylık kızına süt vermişti. Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, geçen yıl Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantılarına üç aylık oğlu Neve ile katılarak tarihe geçmiş, bebeğin resmi ziyaret sırasındaki masraflarının aile tarafından karşılandığı açıklanmıştı.

Trump, ‘Grönland satılık değil’ cevabı üzerine Danimarka gezisini iptal etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder