20 Ağustos 2019 Salı

Kayyım sırası Kars’a mı geldi?

Kars Belediyesi Eş Başkanı Şevin Alaca’nın evine polis baskını düzenlenmesinin ardından, Ayhan Bilgen de avukatları aracılığı ile savcılığa çağrıldı.

BOLD – Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediye başkanlarının yerine kayyım atanmasının ardından HDP’li Kars Belediyesi de polis ve savcının hedefi oldu.

KISA ÇÖP UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALACAK

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Cumhuriyet Başsavcılığınca avukatları aracılığıyla ifadeye çağrılmasının ardından Twitter üzerinden, “Hakkımda “silahlı örgüt kurmak ve yönetmek” iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyor onlara da “kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak mutlaka” parçasını armağan ediyorum!” paylaşımı yaptı.

ŞEVİN ALACA DA İFADEYE ÇAĞRILMIŞTI

Kars Belediyesi Eş Başkanı Şevin Alaca’nın İstanbul’daki evine sabah saatlerinde polis tarafından baskın düzenlenmişti. Dosyada gizlilik kararı olduğu için içeriğini öğrenemeyen Şevin Alaca da polis tarafından ifadeye çağrılmıştı.

ŞEHRİ SOYANLARI KAYYIM OLARAK ATAYIN

Bilgen sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “Eğer Kars’a da kayyım atamayı düşünürlerse yıllardır şehri soymalarına göz yumulan isimleri tavsiye ederim. Hem bir bürokrat alacaklılarla uğraşmamış olur hem hırsızlar 900 personeli naylon ihalelerle falan meşgul etmeden cebini doğrudan doldurur!”

Kars Belediyesi Eşbaşkanı’nın evine polis baskını

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder