29 Haziran 2021 Salı

AKP’li partisini nasıl savunacağını şaşırdı: Suyun var niye gezemiyorsun?

Son günlerde Z kuşağı ile AKP’li  seçmen arasında sokak röportajlarında yaşanan tartışmalara bir yenisi eklendi. Harçlıkları olmadığı için gezemediklerini söyleyen iki gence AKP’li bir vatandaşın, “Niye gezemiyorsun? Bak elinde suyun bile var” demesi tepki çekti.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Z kuşağı bilmez. Siz onlara anlatın” sözlerini talimat olarak kabul eden AKP seçmeni, sokak röportajlarında ilginç sözler sarf ediyor. İki gencin “Gezme diyorsun nasıl gezelim ki abi. Gelmişiz bak kıyafet almak istiyoruz.” sözlerine tepki gösterdi.

O KADAR DA DEĞİL

Gençlerin ellerindeki suyu işaret eden AKP’li, “Bak elinde suyun bile var” dedi. Gençler ise “Sudur abi. Gözünü seveyim abi. Allah’ın suyu. O kadar da değil” demekle yetindi.

TELEFONU KAÇA ALDIN

AKP’li Mahir Ünal’ın TV5 ekranlarında anlattığı “Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz” diyen çiftçi ile diyalogu çok konuşulmuştu. Ünal’ın iktidardan şikayetçi olan çiftçiye “Cebindeki telefonu kaça aldın?” diye sorması büyük tepki topladı.

Ünal’ın konuşması şöyle: “Bir delikanlı geldi. ‘Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz’ dedi. ‘Telefonunu alabilir miyim’ dedim. IPhone 6. ‘Kaça aldın’ dedim. ‘3400 lira mı, 4500 lira’ mı dedi, ’24 taksitle aldım’ dedi. ‘İnternet paketi de var mı?’ dedim. ‘Var’ dedi. ‘Ayda kaç para ödüyorsun buna?’ dedim. ‘Ayda 450 lira ödüyorum’ dedi.”

AKP’li seçmenin gençlerle diyaloğu sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini topladı.

Tayyip Erdoğan kupon arazilerin satışı için gaza basıyor

AKP’li partisini nasıl savunacağını şaşırdı: Suyun var niye gezemiyorsun? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder