28 Haziran 2021 Pazartesi

Ne torbacısı pezevengi ne de sinyalcisi kesmedi! Sedat Peker’e ‘ağabey’i anlat baskısı

‘Tayyip ağabey’ ile helalleşme sözünün ardından videolarına ara vererek, Saray’ın çevresindekilerin işlediği suçları anlatmaya başlayan Sedat Peker, takipçilerini tatmin edemedi. Peker’in takipçileri videoları ve helalleşmenin gerçekleşmesini dört gözle bekliyor.

BOLD – Youtube kanalında yayınladığı 10 video ile büyük ivme kazanan Sedat Peker bir anda frene bastı. Videolarında suça bulaşan bakan, milletvekili, bürokrat, yargı mensuplarının kirli ilişkiler ağını anlatan Peker, sondan bir önceki yayınında Erdoğan’ı köşeye sıkıştırdı.

‘Tayyip ağabey’ dediği Erdoğan’la helalleşeceğini söyleyen Sedat Peker, henüz sözünü yerine getirmedi.

Helalleşme sözünden sonra video yayınlamayı da durduran Peker, o günden sonra Saray’ın çevresini top atışına tuttu.

TWİTTER PAYLAŞIMLARI VİDEOLARIN YERİNİ TUTMADI

İş insanlarının mallarına Fetö borsasıyla çöken Saray’ın iş insanlarını, siyasilere muhabbet tellağı yapan ve kasede alan Erdoğan’a yakın Saray çalışanlarını, kokain trafiğinden payını alan bakanları Twitter hesabından tek tek yazdı.

Kimileri Sedat Peker’in Saray’ı çevreleyen surları yıkmaya çalıştığını iddia etti, kimileri de Erdoğan’la anlaştığı için artık konuşmayacağını.

PEKER DE FARKINDA

Hiçbir ifşası ‘Tayyip ağabey’ ile helalleşme sözünün yerini tutmadı. Peker’in paylaşımına gelen yorumlarda artık herkes ‘ağabey’in kirli ilişkilerini öğrenmek istiyor. Sedat Peker de beklentinin farkında. Bu yorumlardan kaçmıyor aksine alıntılayarak paylaşıyor.

Sedat Peker adasına bugün Cihan Ekşioğlu veda etti: Rüşvet, şantaj, Fetö borsası…

Ne torbacısı pezevengi ne de sinyalcisi kesmedi! Sedat Peker’e ‘ağabey’i anlat baskısı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder