3 Temmuz 2021 Cumartesi

Peker, Soylu’nun yeni kasalarını açıkladı: Özyurt kardeşler

“Süleyman Soylu’nun kasasını açıklayacağım” diyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Soylu’nun kasaları olarak Esenyurt Üniversitesi’nin sahipleri de olan Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt’un isimlerini verdi.  

BOLD – Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik suçlamalarına bugün yenilerini ekledi. Peker, iş insanları Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt’un “Süleyman Soylu’nun kasası” olduklarını öne sürdü.

DEVLET ARAZİSİNE BİNA YAPIP DEVLETE KİRALADILAR

Özyurt kardeşlerin Esenyurt Üniversitesi’nin sahipleri olduğunu yazan Peker, Özyurt A.Ş.’ye konkordato ilan ettiren kardeşlerin alacaklıların paralarının üstüne çöktüklerini de iddia etti. Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt’un 400 rezidans sahibi olduğunu öne süren Peker, bu isimlerin devlet arazisine iki bina yapıp birini belediyeye diğerini de kaymakamlığa kiraladığını öne sürdü. Peker, AKP’li eski Esenyurt belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’nu istifaya iki kişilerin tuzağının götürdüğünü kaydetti.

“PARA DANIŞMAN VEYA OĞLUNA TESLİM EDİLİYOR” İDDİASI

Soylu’nun bu isimlerin “gizli ortağı” olduğunun son bir senedir konuşulmaya başlandığını ifade eden Peker, söz konusu iddialar gündeme gelince, Soylu’nun iki ismin babasının cenazesine gitmediğini de iddia etti. Özyurt kardeşler ile ilgili tweetlerini “para transferi” iddiasıyla da sürdüren Peker, iki kardeşin, Bakan Soylu’nun danışmanlarından olduğunu ileri sürdüğü Erdem Sümen ya da Soylu’nun oğluna para teslim ettiğini öne sürdü.

İLÇEDEKİ TÜM GÖKDELENLERİ ORTAKLARIN YAPTI

Esenyurt’ta belediye el değiştiren kadar tüm ihaleleri bu kardeşlerin aldığını öne süren Peker, “İlçedeki hemen hemen bütün gökdelenleri senin ortağın olan bu iki kardeş yaptı. Ayrıca belediye el değiştirene kadar ilçenin hemen hemen bütün ihalelerini senin gizli ortağın olan bu iki kardeş aldı. Çaldınız, çaldınız yine çaldınız ama doymadınız. Gizli ortağın olan Yüksel Özyurt’un oğlunun Çırağan Sarayı’ndaki düğününde nikah şahitliğini sen yaptın.” dedi.

 

Gergerlioğlu’nun avukatı: İhlal kararı bizden gizleniyor hukuk komedyası var

 

Peker, Soylu’nun yeni kasalarını açıkladı: Özyurt kardeşler yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder