3 Temmuz 2021 Cumartesi

Akşener çökmelere tepki gösterdi: Hakim ayarlanıp tapu delindi

Sedat Peker’in açıklamalarını yakından takip ettiğini söyleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Paramount Otel’e çökülmesine tepki gösterdi. Akşener, “Çanta dolu parayı silahla alırsınız ama ev tapunuzu, dükkan tapunuzu, fabrika tapunuzu, otel tapunuzu hiçbir güç elinizden alamaz. Tapunun delinmesi her şeyin sorgulanması anlamına gelir” dedi.

BOLD – Habertürk TV’de programa katılan Akşener, suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen konulara değindi. Akşener, Sedat Peker’in açıklamalarını bütün herkes gibi dikkatle takip ettiğini kaydetti.

GÖZDEN KAÇAN BİRŞEY VAR

Akşener, “Mümkün olduğunca da bu konuda çok dikkatli bir dil tutturmaya özen gösteriyorum. Ama gözden kaçan bir şey var. Ve ben o günden beri Türkiye adına çok korkuyorum. Tarihçiyim Osmanlı’da olmadı, işgal döneminde Türkiye’de olmadı. Cumhuriyet devrinde olmadı. Nedir tapunun delinmesi” diye konuştu.

SÜREKLİ EL DEĞİŞTİREN PRAMAUNT OTEL

Sürekli el değiştiren Paramount Otel’i hatırlatan Akşener, “Paramount Otel’in ilk sahibinin kızının Yasemin Viktoria Uras’ın açıklamalarını dinledim. Benim orada dikkatimi çeken bir şey oldu. Bu ülkede şantajlar olmuştur, keş paralara şantajla rüşvetler alınmıştır yolsuzluklar yapılmıştır ama fabrikanın tapusuna, otelin tapusunun üzerine çökülmemiştir” dedi.

HAKİM AYARLANIRSA ELİNİZDEKİ TAPU ALINIR

Paramount Otel’e bilek gücüyle silahla çökülmediğinin ortaya çıktığını kaydeden Akşener, şöyle konuştu: “Çanta dolu parayı silahla alırsınız ama ev tapunuzu, dükkan tapunuzu fabrika tapunuzu, otel tapunuzu hiçbir güç elinizden alamaz. Ne alır biliyor musunuz? Hakim alır. Ve onu gördüm ben. Bu ülkede korku delinmiş. Tapunun delinmesi her şeyin sorgulanması anlamına gelir. Kimse bunun üzerinde durmadı. Bu sahaya nasıl iner biliyor musunuz? Silah zoruyla tapunuzu elinizden alamazlar. Ama hakim ayarlanırsa alınır. Tapu delinmesi canla aynıdır. Hapse girersin tapu sizin elinizde olur. Ama yargıyla tapu delinirse elinizdeki ev, fabrika, otel alınır.”

Akşener çökmelere tepki gösterdi: Hakim ayarlanıp tapu delindi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder