21 Kasım 2021 Pazar

5 bin liralık Louis Vuitton atkılı AKP’li Mücahit Birinci’den ilginç savunma

Atkısı olay olan Mücahit Birinci, “Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, ‘Bizimkiler’ dizisindeki kapıcılarız” dedi.

BOLD – Ekonomik kriz ve döviz kurudaki durdurulamayan yükseliş hayat pahalılığını katladı. Vatandaşlar gün aşırı zam gelen akaryakıtı zamsız tarifeden alabilmek için saatlerce kuyruk bekliyor.

Un ve yağa gelen zammın 2,5 TL’ye taşıdı ekmek fiyatları yüzünden askıda ekmek kuyruklarının başı sonu görünmüyor. Muhalefet erken seçim naraları atarken halkın, seçime yanaşmayan yönetime tepkisi dinmiyor.

Vatandaş krizde ölüm kalım savaşı verirken 330 pound (4, 983 TL) değerindeki Louis Vuitton marka atkısı ile görüntülenen AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci’den eleştirilere yanıt geldi.

Habertürk’te katıldığı tartışma programında Birinci’nin taktığı atkının neredeyse 2 asgari ücrete denk gelmesi sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

İKİ KİTAP OKUYUN

Birinci, kendisine yönelik eleştirilere ilk olarak Erdoğan fotoğrafıyla cevap verdi. Tepkilerin dinmemesi üzerine Birinci’den, “Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün” diye seslenen Birinci, “Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları… Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda…” çıkışı geldi.

BİZİMKİLERİN KAPICISI

Yeni bir paylaşım daha yapan Birinci, “Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, ‘Bizimkiler’ dizisindeki kapıcılarız” dedi.

BABASININ CENAZESİNDE MARKA MERAKI

Birinci’nin babasının cenazesindeki görüntüsünü eleştiren bir kullanıcı, “Hocam sıkıntı şu; babanızın cenazesinde(Allah rahmet eylesin) atkının markasını gösterecek kadar marka takıntınızın olması. Ben o gün gördüğümde en üzüntülü gününde bile markayı öne çıkarmış diye düşündüm” ifadelerini kullandı.

AKP’nin akıl küpleri

5 bin liralık Louis Vuitton atkılı AKP’li Mücahit Birinci’den ilginç savunma yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder