27 Kasım 2021 Cumartesi

AKP, adım adım ateşi bulmaya doğru ilerliyor

AKP’lilerin kendilerinden önce asfalt yol, buzdolabı, çamaşır makinesi, havaalanı, cep telefonu, otomobil olmadığı iddialarına AKP’li Mehmet Özhaseki bir yenisi daha ekledi. Özhaseki, “Bizden önce dağlarda aç insanlar vardı” dedi. 

BOLD – AKP’li Mehmet Özhaseki, AKP öncesinde aç, dağlarda yaşayan insanlar olduğunu, bu insanların AKP ile yardımlara kavuştuğunu öne sürdü.

BÜTÜN HÜKUMETLERDEN BAŞARILIYIZ

Antalya’da Kundu Turizm Bölgesi’ndeki bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nda konuşan Özhaseki, “Hükumet noktasında cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükumetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayide, enerjide, aklınıza hangi alan geliyor her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık” dedi. Yıllardır vesayet rejiminin Türkiye’de hakim olduğu iddiasında bulunan Özhaseki, AKP iktidarında vesayet rejimiyle mücadele edildiğini söyledi.

“AÇ, DAĞLARDA YAŞAYAN İNSANLAR VARDI”

Kendilerinden önce dağlarda aç yaşayan insanlar olduğunu öne süren Özhaseki, “Aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı. Hem sosyal hem hizmet belediyecilik ivme kazandı. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle de büyük yatırımlar yapmaya başladık. 30 yıl önceki Antalya’yı biliyorum, en az 2 dönem bile Menderes beyin yaptığı projeler ortada. Şimdikiler zekatını bile yapamıyor” dedi.

BUZDOLABI, ÇAMAŞIR MAKİNESİ YOKTU

Özhaseki’nin bu iddiaları AKP’liler tarafından daha önce ortaya atılan iddiaları akıllara getirdi. Başta AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP yöneticisi ve vekillerinin AKP öncesi ile ilgili iddialarından bazıları şöyle:
– AKP öncesinde asfalt yol yoktu.
– Evlerde buzdolabı yoktu.
– Evlerde çamaşır makinesi yoktu.

– MR, tomografi yoktu.

– Havaalanı yoktu.
– Cep telefonu yoktu.
– AKP gelene kadar kadının adı yoktu.

 

 

 

 

4 aylık bebeği annesinden ayırdılar: Bebek süt için emniyetin önünde bekletiliyor

AKP, adım adım ateşi bulmaya doğru ilerliyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder