24 Kasım 2021 Çarşamba

Metroda dehşet! Kadına bıçak çekip üzerlerine yürüdü

Kadın cinayetleri ile yatıp kalktığımız bu günlerde Kadıköy metrosunda akıl almaz bir olay yaşandı. Saldırgan genç, yüzlerce insanın içinde elindeki bıçağı metroda tartıştığı kadına savurdu. Dehşet anı diğer yolcular tarafından kaydedildi.

BOLD – Türkiye geçen hafta Başak Cengiz adlı genç kadının samuray kılıcı ile katledilmesi dehşetini yaşamıştı. Gün aşırı kadın cinayetlerinin yaşandığı Türkiye’de akıllara durgunluk veren yeni bir olay yaşandı.

Akşam saatlerinde Kadıköy-Tavşantepe metrosunda yolculuk eden bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle genç bir kadınla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle şüpheli yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak genç kadının üzerine yürüdü. Hakaretler savuran genç adamı, çevredekiler korku dolu gözlerle izledi.

Saldırgan elindeki bıçağı tartıştığı genç kadına doğru savurdu. Diğer yolcuların cep telefonu ile kaydettiği korku dolu anlar şüphelinin trenden inmesiyle son buldu.

Sosyal medyada da olaya büyük tepki var. Özellikle kadınlar, onca insanın içinde bunları yapanın tenhada kadınlara daha kötü şeyler yapabileceğini belirterek şüphelinin yakalanmasını istedi.

Metrodaki güvenlik önlemlerine dikkat çeken bir kadın kullanıcı, “Metrolarda güvenlikler neden var, cihazlardan neden geçiyoruz, bu adam oraya bıçakla nasıl girebiliyor. Devlet can güvenliğimizi sağlayamayacaksa neden var? İzlerken vücudum titredi. Kadını düşünemiyorum bile. Gerçekten yeter” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz’a “darbe” diyenler şimdi sokağa çıkamıyor

Metroda dehşet! Kadına bıçak çekip üzerlerine yürüdü yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder