24 Kasım 2021 Çarşamba

Muhalefete ‘Hepinizin canı cehenneme’ diyen Erdoğan’ın danışmanının yeğenlerinin milyonluk yaşantısı

Muhalefete “Hepinizin canı cehenneme! Hadiyin oradan müptezeller” diye seslenen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın yeğenlerinin ultra lüks bir yaşantı sürdüğü ortaya çıktı. AKP Çocukları isimli Twitter hesabından geçtiğimiz yıl paylaşılan fotoğraflarda Oktay Saral’ın yeğenlerinin milyonluk araçları ve yatları dikkat çekiyor.

BOLD – Vatandaşların artan döviz kuruna ve ekonomik tabloya tepki göstermek için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sokağa çıktığı gün muhalefete ‘Hepinizin canı cehenneme’ diyen Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral’ın yeğenlerinin lüks hayatları sosyal medyanın gündeminde.

AKP Çocukları isimli Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflarda, milyonluk araçlar ve yatlar dikkat çekiyor.

Saral’ın yeğenleriyle çekilmiş fotoğrafların da yer aldığı paylaşımlardaki Maserati, Porsche marka üstü açık lüks arabalalar, lüks yatlar görülüyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Oktay Saral, yurttaşların artan döviz kuruna ve ekonomik tabloya tepki göstermek için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sokağa çıktığı Salı günü muhalefeti ağır sözlerle hedef almıştı.

Saral, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bilumum muhalefet;Hepinizin canı cehenneme..!Siz asla ve kat’a bu ülkeye ait değilsiniz ve olamazsınız.Bu kadar mı ülkesinin bekasına kastedilir..!Siz hükümete değil ülkeye muhalefet ediyorsunuz,yazıklar olsun..!Siz mi ülkeyi yönetmeyi talipsiniz…Hadiyin ordan müptezeller..!” ifadelerini kullanmıştı.

AKP vatandaşı soğan ekmeğe hazırlıyor! Yandaş medyada gündem soğanın faydaları

Muhalefete ‘Hepinizin canı cehenneme’ diyen Erdoğan’ın danışmanının yeğenlerinin milyonluk yaşantısı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder