26 Kasım 2021 Cuma

Çöküş başladı, kim vurduya gitmeyin!

Ekonomi Yazarı Turhan Bozkurt, çöküşün başladığına dikkat çekerek, yatırımcıları “kim vurdu”ya gitmemeleri konusunda uyardı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın faiz indirimi konusunda kararlı olduğunu vurgulayan Ekonomi Yazarı Turhan Bozkurt, Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında doların yeniden yükselişe geçtiğine dikkat çekti. Yatırımcıları uyarın Bozkurt, “Çöküş başladı, kim vurduya gitmeyin!” dedi.

DOLAR KAVALA KARARI SONRASI 12.65’E KADAR YÜKSELDİ

Ekonomi yazarı Bozkurt’un Youtube kanalında piyasalarla ilgili yorumlar şu şekilde: “Piyasalar “nu” varyantı şoku ile çöktü. Gezi Davası’nın tutuklu tek sanığı işadamı Osman Kavala beklentilerin aksine tutuklu kalmaya devam edecek. Bugün görülen duruşmada “tutukluluğa devamı” kararı verilmesi ile birlikte dolar hızla 12,65 TL’ye kadar yükseldi.

ERDOĞAN: FAİZLER İNECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’in Menemen ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada “Bize diz çöktüremeyeceksiniz, faizler inecek.” sözleri de yükselişte etkili oldu.

DOLAR İÇİN KRİTİK EŞİK NE?

Dolar kâr satışları ve kamu bankalarının müdahalesiyle 12,30 TL’ye kadar geriledi. 14,30 TL’ye kadar tırmanan euro ise 13,93 TL’ye geriledi. İngiliz Sterlini 16,43TL, İsviçre Frangı 13,34 TL oldu. Dolar ve euro için kritik eşikler neler?

BANKALARDAKİ DÖVİZLERE EL KONUR MU?

Altının ons fiyatı 1.810 dolar eşiğinden döndü. 24 ayar gram altın yükselir mi? Gümüş düşmeye devam edecek mi? Şimdi ne olacak? Bankalarda dövizlere el konulur mu?”

 

 

Dövizin yükselişini durduramayan AKP, sabit kura mı geçecek?

Çöküş başladı, kim vurduya gitmeyin! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder