25 Kasım 2021 Perşembe

Akaryakıta yeni zam : Benzin ve motorin 10 lirayı geçecek

Dün gece akaryakıt fiyatlarına gelen zam daha gündemden düşmeden yeni zam haberi geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları 10 lirayı geçecek. 

BOLD – Dün gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatları 1 liranın üzerinde zamlandı. Uzun kuyruklar oluşmasına neden olan bu zammın ardından bu geceden itibaren de benzin, motorin ve otogaza bir zam daha yapılacağı haberi geldi.

BENZİNE 46, MOTORİNE 43 KURUŞ ZAM GELİYOR

Akaryakıt sektörü kaynakları bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG otogaza yeni zam yapılacağını belirtti. Bloomberg HT’nin haberine göre; 26 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 46 kuruş, motorinde 43 kuruş ve LPG otogazda 25 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

LİTRE FİYATLARI 10 LİRAYI GEÇECEK

Dün geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam yapılmıştı. Bu zam gündemden düşmeden yeni zam haberi geldi. Yeni zam artışlarıyla birlikte benzin ve motorinin litre  fiyatı 10 lirayı geçecek. Zamla birlikte İstanbul Avrupa yakasında ortalama benzin fiyatı 10,13 TL, motorin fiyatı 10,21 TL ve LPG otogaz fiyatı ise 8,50 TL olacak.

 

Dolar Patladı! Erken değil baskın seçim geliyor

 

 

Akaryakıta yeni zam : Benzin ve motorin 10 lirayı geçecek yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder