26 Kasım 2021 Cuma

AKP’li Savcı Sayan’ın en ucuz dediği ekmek İstanbul’dan pahalı çıktı

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 210 gram ekmeği 1.40 liradan satışa sunacaklarını belirterek, bunun Türkiye’nin en ucuz ekmeği olduğunu öne sürdü. Sayan’ın ekmeği İstanbul’dan pahalı çıktı.

BOLD – AKP’li Ağrı Belediyesi, 210 gramlık ekmeği 1.40 liradan satışa sunmaya hazırlanıyor. AKP’li Belediye Başkanı Savcı Sayan Türkiye’de en ucuz ekmeğinin Ağrı’da satılacağını öne sürdü. Ağrı’daki ekmek fiyatlarının İstanbul’dan pahalı olduğu ortaya çıktı.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZ EKMEĞİ

Ekmek fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sayan, “Ekmek üzerine son günlerde spekülasyon, manipülasyon yapılıyor. 4 lira – 5 lira olacak, ekmek bulunmuyor. Böyle iftira ve algılarla bizi, halkımızı tedirgin etmeye çalışıyorlar. Biz Ağrı Belediyesi olarak, yarın piyasada olacak şekilde 1.40 Türk lirası ile ekmeğimizi satışa sunuyoruz. Dolayısıyla Ağrı’daki vatandaşlarımız Türkiye’nin en ucuz ekmeği diyebileceğimiz fiyata alabilecekler” dedi

İBB BİZİ ÖRNEK ALSIN

Ekmeği 1.40 Türk Lirası ile satışa sunacaklarını belirten Sayan, “En ucuz ulaşım Ağrı’daydı, en uzun ekmekte Ağrı’da olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da İnşallah Ağrı’yı örnek alır, ekmek fiyatını aşağı indirmek için çaba sarf eder. Milleti korkutmak, tedirginlik yaratmak için 4-5 liralık fiyatlardan bahsetmez. İstanbul Halk Ekmek eğer bizim maliyetlerimizde üretemiyorsa, biz ekmek üretip oraya gönderelim diyeceğiz ama ayıp olacak” dedi.

İSTANBUL’DA 250 GRAM EKMEK 1.25 LİRADAN SATILIYOR

Ağrı Belediye Başkanı Sayan’ın 210 gramlık ekmeği 1.4 TL’ye satacaklarını belirtip İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ağrı Belediyesi’ni örnek alması gerektiğini söylemesi sosyal medyada gündem oluşturdu. Birçok sosyal medya hesabı, İstanbul’da 250 gramlık İBB Halk Ekmek’in 1.25 TL’den satıldığına dikkat çekti.

 

 

Dövizin yükselişini durduramayan AKP, sabit kura mı geçecek?

AKP’li Savcı Sayan’ın en ucuz dediği ekmek İstanbul’dan pahalı çıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder