21 Kasım 2021 Pazar

Atkısız ve Ferrari’siz Mücahit!

İsim benzerliğinin kurbanı olan CHP’li danışman avukat Mücahit Avcı, “5 bin liralık atkı takan Mücahit ben değilim. Rica ediyorum küfür ve hakaretlerinizi doğru Mücahit’e iletin” açıklaması yaptı.

BOLD – Ekonomik kriz ve döviz kurudaki durdurulamayan yükseliş hayat pahalılığını katladı. Vatandaşlar gün aşırı zam gelen akaryakıtı zamsız tarifeden alabilmek için saatlerce kuyruk bekliyor.

Un ve yağa gelen zammın 2,5 TL’ye taşıdı ekmek fiyatları yüzünden askıda ekmek kuyruklarının başı sonu görünmüyor. Muhalefet erken seçim naraları atarken halkın, seçime yanaşmayan yönetime tepkisi dinmiyor.

ATKI TEPKİSİ

Vatandaşa tasarruf tavsiye eden AKP’liler lüks içinde yaşamaya devam ediyor. AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci’nin 5 bin 70 liralık atkısı tepki topladı. Birinci’nin atkısı yaklaşık 2 asgari ücretli işçinin maaşına denk geliyor.

DOĞRU MÜCAHİT’E İLETİN

Sosyal medyada bu konu yaklaşık 2 gündür gündemde. CHP danışman Mücahit Avcı da tartışmalar mustarip. İsim benzerliğinin kurbanı olan Avcı, “5 bin liralık atkı takan Mücahit ben değilim. Rica ediyorum küfür ve hakaretlerinizi doğru Mücahit’e iletin” açıklaması yaptı. Mücahit Birinci’nin Ferrari marka spor otomobildeki fotoğraflarına da atıfta bulunan Avcı, kendisinin Ferrari’sinin de olmadığını söyledi.

5 bin liralık Louis Vuitton atkılı AKP’li Mücahit Birinci’den ilginç savunma

 

Atkısız ve Ferrari’siz Mücahit! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder