23 Kasım 2021 Salı

AKP vatandaşı soğan ekmeğe hazırlıyor! Yandaş medyada gündem soğanın faydaları

Doların rekor üstüne rekor kırdığı, gıda fiyatlarının katlandığı bir dönemde AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’dan skandal bir açıklama geldi. Aydemir, güvenlikten taviz vermemek adına gerekirse aylarca soğan ekmek yiyeceklerini belirtirken, yandaş medya da soğan ekmek yemenin faydalarını saymakla bitiremedi.

BOLD – AKP’nin yaptığı paralı yollarla ilgili “Cebinde parası yoksa eski yolu kullanır” sözleriyle gündeme gelen AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir bu kez de halka soğan ekmek yemeyi önerdi.

SOĞAN EKMEK YİYECEĞİZ GÜVENLİKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığ’ının 2022 yılı bütçe görüşmelerinde muhalefetin eleştirilerine yanıt vermek üzere söz alan Aydemir, “Ben her zaman şunu söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim Cumhur İttifakı olarak. Belki soğan ekmek yiyeceğiz günlerce, aylarca, belki yiyeceğiz ama güvenliğimizden asla kimseye taviz vermeyeceğiz. Buradan bütün dünyaya sesleniyorum, bu ülkede gözü olanın gözünü çıkarmak her birimizin boyunun borcudur” dedi.

“SOĞAN KALP HASTALIKLARINDAN KORUR, ENFEKSİYONLARI İYİLEŞTİRİR”

AKP’li vekil halka soğan ekmek yemeyi önerirken, yandaş medyada soğan ekmek yemenin faydaları ile haberlerin olması dikkat çekti. AKP’ye yakın haber7’ye ait yasemin adlı internet sitesinde soğan ekmek yemenin faydaları ile ilgili şu bilgiler sıralandı:

“Mineral ve vitamin deposu olan soğanın faydaları, tüketim çeşitleri kişiler tarafından sıklıkla araştırılırken yan etkileri de merak konusudur. Çiğ soğan faydaları çok fazla bilinmez. Ancak iltihaplanma için en faydalı iyileştirici bileşenlerine sahiptir. Bunun yanı sıra yüksek kolesterolü düzenler, antioksidanlar sayesinde kalp hastalıklarında da koruyucu bir kalkan görevi görür. Enfeksiyonları hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlayan çiğ soğan, içeriğinde bulunan farklı 25 antioksidan ile bağışıklık sorunlarını da ortadan kaldırır.”

“KIŞ AYLARINDA BOLCA SOĞAN EKMEK YİYİN”

“Uzmanlar yaptığı araştırmalar sonucunda; çok eski yıllardan beri tüketilen soğan ekmeğin faydalarına dikkat çekti. Alternatif tıpta en çok kullanılan soğan, ekmekle beraber tüketildiğinde hem doyurucu hem de vücutta enfeksiyon oluşumlarını engelliyor. Kış aylarında düşen bağışıklığı güçlendirmek için de soğan ekmek ikilisini sofralarınızdan ayırmayın.”

 

AKP’li vekilden vatandaşa : İki kilo et yerine yarım kilo yeriz

AKP vatandaşı soğan ekmeğe hazırlıyor! Yandaş medyada gündem soğanın faydaları yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder