18 Şubat 2021 Perşembe

+1 FEST ev konserlerinin şubat ve mart programı belli oldu

Pandemi tedbirleri yüzünden çoğu zaman evde olduğumuz bu günlerde birçok sanatçıyla müzikseverleri buluşturan +1 FEST, şubat ve mart ayı konser programını açıkladı.

BOLD– 19 Şubat’tan başlayarak 27 Mart’a kadar devam edecek olan 6 hafta sonu boyunca; Cem Adrian’dan Göksel’e, Ceza’dan Fatma Turgut’a pek çok ismi @artibir Instagram hesabından canlı performansla evlerimize getirecek olan +1 FEST, sürpriz bir konserle sona erecek.

6 HAFTA 12 İSİM

@artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanan canlı performanslarla Türkçe müziğin sevilen isimlerini dinleme fırsatı sunan konser serisi “+1 FEST”, şubat ve mart ayı boyunca 6 hafta sonu gerçekleştireceği konserlerle dört duvar arasına sıkışan hayatlara renk getirecek.

Şubat ayında Cem Adrian, Göksel, Ceza ve alternatif müziğin önemli ismi Adamlar +1 FEST sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

SON KONSER SÜRPRİZ

Mart ayında ise Türkçe rock müziğinin önemli isimlerinden Fatma Turgut, rap müziğin sevilen isimlerinden No.1, güçlü sesiyle beğeni toplayan Melek Mosso, Türkiye’nin en köklü gruplarından Pentagram, rap müziğin yükselen isimleri Şanışer ve Sokrat St. Sahnede olacak.

Mart ayının son +1 FEST konserlerinde ise kariyerine dört başarılı albümle pek çok hit şarkı sığdıran Mabel Matiz ve son şarkısı “Sallan” ile adından söz ettiren Xir müzikseverlerle buluşacak. Program sır gibi saklanan sürpriz bir ismin 27 Mart’taki konseriyle son bulacak.

+1 FEST PROGRAMI

19 Şubat – Cem Adrian

20 Şubat – Göksel

26 Şubat – Ceza

27 Şubat – Adamlar – Youtube Konseri

5 Mart – Fatma Turgut

6 Mart – No.1

12 Mart – Melek Mosso

13 Mart – Pentagram

19 Mart – Şanışer

20 Mart – Mabel Matiz

26 Mart – Xir

27 Mart – Sürpriz İsim

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder