20 Şubat 2021 Cumartesi

Damat Albayrak’ın enerji projelerini sıralayan avukatı, ekonomi ile ilgili yaptıklarını es geçti

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın avukatı, herkesin merak ettiği nerede ve ne yaptığı ile ilgili sorulara cevap verdi. Avukatı, evinde eşi ve çocukları ile zaman geçiren Damat Albayrak’ın yaptığı hizmetlerin şükrünü ifa ettiğini öne sürdü.

BOLD – Sosyal medya hesabından paylaştığı mektupla istifa ettiğini duyuran ve bir daha görülmeyen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş, “Damat nerede?” diye soran CHP’ye 500 bin TL’lik dava açılacağını duyurdu. Damat Albayrak’ın ekonomi ile ilgili yaptıklarını es geçip, enerji alanında yaptığı projelerini sıralayan Göktaş, Albayrak’ın görevinden ayrıldıktan sonra eşi ve çocuklarıyla zaman geçirdiğini ifade etti.

“128 MİLYAR DOLAR KAYBOLMADI” İDDİASI

Görevinden istifa ettikten sonra bir daha görülmeyen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı Göktaş, CHP’nin müvekkiline yönelik söylemlerine ilişkin dava açacaklarını duyurdu. Konuya dair açıklamasını Twitter hesabından paylaşan ve “Son dönemde Sn. Berat Albayrak hakkında ana muhalefet partisi tarafından başlatılan, yazılı, görsel ve sosyal medya mecralarında yer alan çirkin iftira ve karalama çalışmalarına karşılık bu açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür” diyen Göktaş, Merkez Bankası’nın herhangi bir miktarda döviz ya da TL cinsinden kaynağının farklı yere transfer edilme ya da yok olma durumunun olmadığını öne sürdü.

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN ÖNEMLİ ADIMLAR ATTI

Ana muhalefetin ve kimi çevrelerin Albayrak’a karşı ‘algı operasyonu’ yaptığını iddia eden Göktaş, Albayrak’ın bakanlığı döneminde ‘bu ülkenin insanının, esnafının, çiftçisinin, zanaatkarının ve sanayicisinin yanında olduğunu’ savundu. Albayrak’ın terör örgütünün saldırılarına ve tüm zorluklara rağmen önemli adımlar attığını öne süren Göktaş, “Döneminde temelleri atılan bor fabrikaları, sürdürülebilir enerji sistemleri üretim fabrikaları, Doğu Akdeniz de oyun değiştiren sondaj gemileri vs ile ana muhalefetin tarihi boyunca hayal edemeyeceği hizmetleri bu millet için gerçekleştirmiş olmanın şükrünü ifa etmektedir” dedi.

500 BİN LİRALIK DAVA AÇACAK

Albayrak’tan görevinden ayrıldıktan sonra haber alınamamasına da değinen Göktaş, “Görev süresi boyunca Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki hiçbir bakanın karşılaşmadığı yalan, iftira ve ahlaksız saldırılara maruz kalan Sn. Berat Albayrak görevinden ayrıldığı günden bu yana normal bir Türk ailesinde olduğu gibi evinde eşi ve çocukları ile zaman geçirmektedir” aktarımını yaptı. Göktaş, Albayrak hakkındaki söylemler nedeniyle 500 bin liralık dava açacaklarını kaydetti.

Erdoğan ve İmamoğlu’nun proje savaşı / Kim haklı?

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder