20 Şubat 2021 Cumartesi

YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç vefat etti

YÖK Başkanı Yekta Saraç ve kamuoyunda ‘Alo Fatih’ olarak da anılan eski Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç, tedavi gördüğü Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde vefat etti. 

BOLD – Hadis alimi olarak bilinen Muhammed Emin Saraç vefat etti. Saraç, YÖK Başkanı Yekta Saraç ve kamuoyunda ‘Alo Fatih’ olarak da bilinen Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Saraç’ın babasıydı.

FATİH CAMİİ HAZİRESİNE DEFNEDİLECEK

Tedavi gördüğü Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden M. Emin Saraç’ın cenaze namazı yarın Fatih Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Fatih Camii haziresine defnedilecek.

ERDOĞAN ELİNİ ÖPMÜŞTÜ

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sık sık ziyaret ettiği ve 2014’te imam hatipten hocası Prof. Dr. Osman Öztürk’ün cenazesinde, namazı kıldıran Saraç’ın elini öpmüştü. Erdoğan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Ömrünün her safhasında rızayı ilâhî için gösterdiği büyük gayretlere şahitlik ettiğimiz, çok kıymetli İslâm âlimi Muhammed Emin Saraç hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Muhterem hocamızın mekânı cennet, makamı âlî olsun” ifadelerine yer verdi.

‘Beşli Çete’de ihale kavgası başladı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder