20 Şubat 2021 Cumartesi

AKP’li Özhaseki Kılıçdaroğlu’na “yaltakçı” deyip HDP’ye oy verenlere lanet etti

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu oy için HDP’ye “yaltakçılık” yapmakla suçladı. Özhaseki, HDP’li seçmenleri de hedef aldı ve “Seçimlerde 4 tane oy alabilmek için olmadık kalıba giriyorsunuz. Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin” dedi. 

BOLD – AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, tartışmalı açıklamalara imza attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP ve seçmenini hedef alan Özhaseki “Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin” dedi.

“13 ASKERİMİZİN KATİLİ CUMHURBAŞKANIDIR”

Özhaseki, memleketi Kayseri’de yaptığı konuşmada HDP üzerinden CHP’yi hedef aldı. HDP’nin Meclis’te PKK’ya ‘lanet olsun’ diyemediğini belirten Özhaseki, “‘Biz teröre karşıyız, iki taraf da silah bırakmalıdır’ diyorlar. Biz bunları biliyoruz. Ana muhalefet de bunların sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Genel Başkanları beyanat veriyor, ’13 askerimizin katili Cumhurbaşkanıdır.’ Allah seni ıslah etsin. Ne olur bir gün PKK’yı kınasan. ‘3 tane oy alacağım’ diye bu adamlara yaltakçılık yapmasan. Seçimlerde 4 tane oy alabilmek için olmadık kalıba giriyorsunuz. Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin” dedi.

‘Beşli Çete’de ihale kavgası başladı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder