20 Şubat 2021 Cumartesi

CHP “firari damat” için bu sefer yarını işaret etti

CHP eski Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’la ilgili yeni paylaşımında beklentileri yükseltti. “Damat firarda” videosuyla saat 13:00’ü işaret eden CHP, yeni paylaşımında yarını işaret etti.

BOLD – CHP sosyal medya hesabından aylardır kamuoyu önüne çıkmayan eski Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ı gündemde tutmaya devam ediyor. “Damat nerede?” sorusunu soran CHP, bu sefer “arkası yarın” diyerek yeni paylaşım yapacağının sinyalini verdi.

CHP gece saatlerinde “Merkez Bankası’nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu ‘damat’ firarda… Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz” başlığı ile bir video paylaşmıştı. Ayrıca videoda kullanılan ‘çokomel, damat firarda, hafta sonu eğlencesi sen de oyna, damadı bul, saat 13’te” ifadeleri de çekti.

“SEN DE OYNA, FİRARİ DAMADI BUL”

Gözlerin çevrildiği saat 13.00’de CHP’den yeni bir paylaşım geldi. CHP’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Para nerede? Kayıp… Peki ‘damat’ nerede?

Sen de oyna, firari damadı bul.

Arkası yarın…”

Paylaşımın altına birçok insan figürünün olduğu bir resim yerleştirildi. Ayrıca “firari damadı bul” ifadesinin hemen arkasına bir büyüteç simgesi eklendi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder