10 Temmuz 2021 Cumartesi

Ahmet Onay, 15 Temmuz gecesi Erdoğan öptüğü için gazilik almış

15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanında ayağı çizildiği için yerde yatan ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından alnından öpülen Ahmet Onay’ın bu şekilde gazilik aldığı ortaya çıktı. Onay’ın gazilik raporunda yara değil, “psikolojisi bozulmuş” ibaresinin yer aldığı öne sürüldü.  

BOLD – Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sivillere silah dağıtımında adını zikrettiği 15 Temmuz Gazisi Ahmet Onay’la ilgili sosyal medyada bir görüntü paylaşıldı. 15 Temmuz gecesine ait görüntüde Onay’ın yaralı olmadığı dile getiriliyor.

KAN TUTTU, GAZİ OLDU

Ahmet Onay’ın 15 Temmuz videosu sosyal medyada ortalığı karıştırdı. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın alnından öptüğü, organize suç örgütü lideri Sedat Sedat Peker’in araba hediye ettiği Onay’ın, o gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı ortaya çıktı. 15 Temmuz’un sembol isimlerinden biri olan Onay, 15 Temmuz sonrasında hemen kamuda işe alındığı belirlendi.

“PEKER GALERİ AÇTI” İDDİASI

Ahmet Onay’ın dünkü açıklamaları sonrasında bir tanıdığı Onay’la ilgili paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada Onay’ın paylaşımına cevap veren tanıdığı, “Sedat Peker sana sadece araba hediye etmedi, bir de galeri açtı. Yaralarım iyileşmedi diyorsun ama havaalanında yaralarına bakan doktor ufak bir kesik var diyor. Gazilik raporunda yara değil, psikolojisi bozulmuş diye raporun var yaran yok” demesi dikkat çekti.

 

 

 

Ahmet Onay, 15 Temmuz gecesi Erdoğan öptüğü için gazilik almış yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder