8 Temmuz 2021 Perşembe

Sedat Peker tehlikeli sulara girdi: 15 Temmuz öncesi ve sonrası dağıtılan silahlar

Süleyman Soylu’nun 15 Temmuz sonrasında belirli gruplara uzun namlulu silah dağıtmaya devam ettiğini iddia eden Sedat Peker, yine iç savaş uyarısı yaptı. Peker, Süleyman Soylu’nun 15 Temmuz gecesi TRT Binasına devlet envanterine kayıtlı olmayan aynı silahları taşıyan sivillerle geldiğini söyledi

BOLD – Sedat Peker, Süleyman Soylu ile ilgili bir iddiayı daha gündeme getirdi. 15 Temmuz’un hemen ertesinde Esenyurt’ta bir otomobilin bagajına yüklenen kalaşnikof marka uzun namlulu silahları Balat’ta o dönem AKP Gençlik Kollar Başkan yardımcısı Osman Tomakin’e teslim edildiğini söyleyen Peker, “Bu araç AKP Gençlik Kolları İl Başkanına tahsisli bir araçtı. Herhangi bir polis uygulamasına girmesin diye. Osman Tomakin şu anda AKP İstanbul Gençlik Kolları Başkanıdır. Silahların olduğu kasa Esenyurt’tan gece 23:30 gibi yola çıktı. Silahları getiren araçta Esenyurt Ak Parti gençlik kolları başkanı Abdülsebur Soğanlı,ve de 15 Temmuz gazisi İçişleri Bakanlığı personeli Ahmet Onay vardı. Bu kişiye Gazi olması dolayısıyla ben araba alıp hediye etmiştim. Kendisi sayın Cumhurbaşkanımızın da sevdiği bir isimdir” dedi.

15 TEMMUZ’DA TRT’YE KİMLERLE GELDİ

Silahların başka bir araca yüklendiğini anlatan Peker, 15 Temmuz gecesi Süleyman Soylu’nun TRT Binasına devlet envanterine kayıtlı olmayan aynı silahları taşıyan sivillerle geldiğini söyledi.

Soylu’nun 15 Temmuz sonrası bu silahları belirli gruplara dağıtmaya devam ettiğini söyleyen Peker, “Senin cumhurbaşkanı olmanı planlayan arkandaki şaibeli organizasyonla 15 Temmuz sonrasında da bu silahları dağıtmaya neden devam ettiniz? Öyle ya, bu silahları gerektiğinde dağıtma görevi Özel Harp Dairesi’ne ait” ifadelerini kullandı.

İÇ SAVAŞ UYARISI

Soylu’yu siyasi emelleri için iç savaş çıkarmaya çalışmakla suçlayan Peker, “İnsanların milli ve dini duygularını tahrik edip iç savaş çıkarma amacının en büyük parçası,15 Temmuz sonrasında da el altından bir çok yapıya dağıttırdığın bu silahlardır” diye konuştu.

Peker, daha önceki videolarında Alevi  ve Kürtler üzerinden  iç savaş planları yapıldığını iddia etmişti.

Erdoğan ciddi ciddi gitmeyi mi düşünüyor?

 

Sedat Peker tehlikeli sulara girdi: 15 Temmuz öncesi ve sonrası dağıtılan silahlar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder