6 Temmuz 2021 Salı

Bakan saklasa da vatandaş açıklıyor

Kovid-19 virüsünün daha tehlikeli ve hızlı yayılanı Delta Plus Türkiye’de üç farklı şehirde görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sadece İstanbul’u duyurdu. Vatandaşı virüse karşı bilgilendirmekle sorumlu Bakan, diğer iki ili sakladı. Vatandaş ise Muğla ve Antalya olarak açıkladı.

BOLD ANALİZ – Sağlık Bakanı Koca “Delta Plus 3 kişide, 3 farklı ilde görüldü. Bunlardan biri İstanbul. Ankara’da yok. Diğer iki ili söylemeyeyim” sözleri tartışmalara neden oldu.

TURİSTLERİ KORKUTMAMAK İÇİN SAKLIYOR

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden, Bakan Koca’nın iki ili saklamasına tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, AKP Hükumetinin ve Bakan Koca’nın “Turistleri korkutmamak için vatandaşlarını tehlikeye atıyor” tepkisi verdi.

Rusya’da hızla yayılan Delta varyantının turistlerle Türkiye’ye taşındığını belirten halk, Antalya ve Muğla’daki otellerde Delta Plus varyantının görüldüğünü paylaştı.

TURİSTLERİ GÖREN HERKESİ AŞILAYACAĞIZ

Sokağa çıkma yasaklarında turistlere her şeyi serbest bırakan AKP Hükumeti, bu dönemde denize de sadece turistlerin girmesine müsaade etti. Turistlerin görebileceği bütün vatandaşları aşılama sözünü de yine AKP’nin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu verdi.

DELTA PLUS VATANDAŞLAR ARASINDA YAYILACAK

Yine vakaları gizleyen de AKP’li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. Son olarak da Delta Plus varyantının görüldüğü iller arasında İstanbul’u açıkladı. İki şehri gizledi. Hangi ilde salgın görüldüğünü bilmeyen vatandaşların kendisini korumasını da engellemiş oldu.

Bakan saklasa da vatandaş açıklıyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder