6 Temmuz 2021 Salı

AKP’li Şen’den torpil iddialarına komik cevap: Sızmalar olmasın diye

AKP üyesi iken yargıya atanan ve AKP’li oldukları için birkaç yerden maaş alanlar ile ilgili haberler basında yer alırken AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Torpile kılıf arayan Şen, AKP’nin yeniden getirdiği mülakat sistemini kamuya sızmaları önlemek için yaptıklarını savundu.

BOLD –  AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen kamuda personel alımlarında uygulanan mülakatlara ilişkin yapılan tepkilere, kamuya terör örgütü üyelerinin sızmaması için mülakatları yeniden getirdiklerini savundu. Şen, polis, asker alımları dışında mülakatların kaldırılabileceğini söyledi.

MÜLAKATLAR “SIZMALAR OLMASIN” DİYE KONDU

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un programına katılan AKP’li Şen kendisine yöneltilen girdiği sınavlarda çok başarılı olduğu halde mülakatlarda elenenlerle ilgili bir soruya, medyada bunları gördüğünü ifade etti. Mülakat sistemini savunan Şen, “Bu mülakatlar FETÖ, PKK, DHKPC, DEAŞ sızmaları olmasın diye konuldu. Bu mülakatlar belki bir dönem sonra kaldırılacak. Polis için, askeriye için olabilir ama Milli Eğitim için ihtiyaç kalmadığını düşünüyorum” dedi.

AÇIKLAMA TEPKİ ÇEKTİ: NEYE GÖRE TERÖRİST İLAN EDİYORSUN?

AKP’li Şen’in bu açıklaması sosyal medyada büyük tepki çekti. Bu açıklama ile ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları ise şöyle:

  • Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’e göre mülakatlar teröristler devlete doluşmasın diye var. Emniyet birimleri güvenlik soruşturması yetkisini mülakat komisyonlarına mı devretti? Hayatımda bundan daha komik bir gerekçe duymadım.
  • AKP Genel Bşk. Yrd. Mustafa Şen, öğretmen atamalarındaki mülakatları, terör örgütleri girmesin diye yaptıklarını söylüyor. Hakkında hukuki hiç bir işlem yapılmamış vatandaşı, neye göre terörist ilan edip eliyorsunuz? Eledikleriniz teröristse mülakata nasıl girebiliyorlar?
  • Mustafa Şen aslında şunu söylemiş, Mülakat, AKP’li olmayan kişiler devlet memuru olmasın diye var.
  • AKPli Mustafa Şen: ”Teröristler sızmasın diye mülakat sistemi getirdik. Kriptoları görür görmez tanıyoruz.”
  • Sayın Mustafa Şen’e göre 2 dakikalık mülakatlarda sınavı kazanan gencimizin fetö pkk dhkpc deaş üyesi olup olmadığı tetkik ediliyormuş. Bundan dolayı mülakat gerekliymiş. Yazılı sınavda birçok kurumda ilk 100’e giren arkadaşları demek ki yukarıdaki suç örgütlerinden.
ELENENİ DİREK MAHKEMEYE SEVKEDİN
  • Mustafa Şen efendi bir kaç yıla kadar o mülakat, AKP’li girmesin pardon sızmasın diye devam edecek.
  • Mülakatı TEM ve MİT ortak yapsın, eleneni direkt ceza hakimliğine sevk edilsin
  • Senelerdir mülakat diye torpille Trabzonluları ve Rizelileri iş sahibi yaptınız, milletin hakkına girdiniz. Sizden faydalanan bu y..şaklar hariç aklı başında herkes sizden nefret ediyor en büyük vatan haini sizsiniz. Eninde sonunda bitecek bu düzeniniz
  • Mustafa Şen denilen boş adam… Ne kadar boş ve yanlış konuşuyorsun farkında mısın? Mülakat sistemi; bizden olanları kabul etmek, olmayanlara yol vermek için var, deyip doğru konuşsana… Yazık yahu, koskoca ülkenin içine ettiniz tüm her şeyinizle…

AKP’li Şen’den torpil iddialarına komik cevap: Sızmalar olmasın diye yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder