7 Temmuz 2021 Çarşamba

Bozuk bankamatik kavgasına Trump’ın da adı karıştı

Teknik nedenlerden ötürü 2 gün hizmet dışı kalan Akbank bankamatikleri için Özgür Demirtaş’a saldıran AKP’li sosyal medya hesapları yüzünden Demirtaş ve Hilal Kaplan birbirine girdi. Demirtaş, kendisine trol diyen Kaplan’a Trump’ın kendisiyle dalga geçtiği ABD gezisini hatırlattı.

BOLD – Akbank, dün başlayan ve bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin düzelmeye başladığını duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada, “ATM’lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı. Kartlı işlemlerinizi, tüm ATM’lerimizden ve üye iş yerlerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 12.07.2021 tarihine kadar tüm diğer banka ATM’lerinden Akbank Kart’ınızla yapacağınız para çekme ve yatırma, kredi kartı borç ödeme ve görüntüleme işlemlerinden diğer bankalar tarafından alınan ücretler iade edilecektir. Diğer kanallarımız kullanıma açıldıkça konuyla ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz” denildi.

Öte yandan Akbank’taki teknik arıza sosyal medyada ilginç bir kavganın da nedeni oldu.

TROLLERİNİ ÜZERİMDEN ÇEK

AKP’li sosyal medya hesaplarının Akbank’taki teknik arızayı kendisine bağlamaya çalıştığını söyleyen ekonomist Özgür Demirtaş, Sabah yazarı Hilal Kaplan’ı etiketleyerek, “Hilal: Trollerini üzerimden çek. Eğer sizden korktuğumu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Trollerini üzerimden çek” dedi.

TROLÜN ALASI SENSİN

Demirtaş’ın suçladığı Hilal Kaplan’dan Akbank’taki teknik arızadan Demirtaş’ı sorumlu gösteren cevap geldi. Kaplan paylaşımında: Milyonlarca insan yönetiminde olduğun Akbank tarafından mağdur edilmişken, utanmadan mağdur rolü yapma. Trol görmek istiyorsan beni hedef gösterdiğin takipçilerine bak. Trollerim olsaydı, saatlerdir TTde olmazdım; varsa bir trolbaşı alası sensin ekonomist görünümlü şovmen” ifadelerini kullandı.

GAZETECİ Mİ TROL MÜSÜN?

Demirtaş cevap olarak Beyaz Saray gezisi sırasında dönemin ABD Başkanı Donald Trump ile Hilal Kaplan arasında geçen diyaloğa atıf tağtı. Demirtaş, “Sen bir de utanmadan profiline koyduğun Donald Trump’ın siz gazeteci misiniz Trol müsünüz? diye sorduğu kişi değil misin?” diye sordu.

Diyanet porsiyonları küçültmüyor: Tüyü bitmemiş yetim hakkını ‘çerez’ yaptılar

Bozuk bankamatik kavgasına Trump’ın da adı karıştı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder