8 Temmuz 2021 Perşembe

Mafya Türkiyesi: Yukarıdakiler mala çöküyor sokaktakiler dayak atıyor

Suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen mafya düzeni Türkiye’de iyice yerleşti. Sokak ortasında bir genç “Sen LGBT’li misin lan” diyerek dövüldü. Bu genci döven şahıs ise başka birileri tarafından dövülerek özür diletildi. Adliye saraylarında adalet bulamayan gençler kendileri hüküm veriyor. Cezayı da kendileri uyguluyor.

BOLD ANALİZ – AKP Türkiye’sinde adalet bulamayan vatandaşlar kendi adaletini kendisi dağıtıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın akrabası Yahya Birinci video çekerek Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda, Adalet Bakanlığı’nda ve Adliyelerde adalet olmadığını söyledi. Kendi adaletini kendisi dağıtacağını ve 200 milletvekilinin kafasında kemençe kıracağını açıkladı. Birinci daha sonra apar topar gözaltına alındı.

YUKARIDA MİLYAR DOLARLIK ÇÖKMELER

Sedat Peker’in ifşaatlarıyla ortaya çıkan AKP, mafya ve derin devlet ilişkisi işadamlarının mallarına nasıl çöküldüğünü de ortaya koydu. Azeri işadamı Mansimov’un milyar dolarlık marinasına eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar’ın çöktüğü gün yüzüne çıktı. Yine Paramount Otel’e İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve emekli amiral Cihat Yaycı ile dostluğu bulunan Cihan Ekşioğlu’nun tankla el koyduğu tespit edildi.

AŞAĞIDA SOKAKDA DAYAK ATMALAR

Siyaset ve iş dünyasında çökmeler yaşanırken, sokakta da dayak atmalar yaşanıyor. Kayseri’de bir genç sokakta yürürken “LGBTİ misin lan sen?” diyerek durduruluyor. Homofobik saldırıya maruz kalan genç, “Vallahi değilim” diyerek karşılık veriyor. Ancak birçok kişi tarafından dövülüyor.

DAYAK ATAN GENCİN CEZASINI GENÇLER KESTİ

“LGBTİ misin lan sen?” diyerek bir genci darp eden şahıs ise Emniyet ve yargı tarafından değil, sokaktaki gençler tarafından cezalandırıldı. Yine sosyal medyaya paylaşılan bir videoda, homofobik saldırıyı gerçekleştiren kişinin dövüldüğü görüldü. Saldırganın darp edilen gençten özür dilediği  görüntülere yansıdı.

 

 

Mafya Türkiyesi: Yukarıdakiler mala çöküyor sokaktakiler dayak atıyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder