9 Temmuz 2021 Cuma

Sedat Peker’in ‘sivillere silah dağıtıldı’ iddiasını araştırmayan yargı ve Emniyet yine adresi şaşırdı

Her ortaya çıkan skandalın ardından Gülen Hareketi mensuplarına yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Savcılık, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 15 Temmuz öncesi ve sonrasında sivil halka silah dağıttığı iddiasını araştırmak yerine yine masumların evlerine baskın emri verdi.

BOLD – İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce Gülen Haraketi’ne yönelik yapılan operasyonunda Polis Akademisi’nden daha önce ilişiği kesilmiş 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

ANKESÖRDEN ARANMALARI SUÇ SAYILDI

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Polis Akademisi’nden ilişiği kesilmiş 33 öğrencinin Gülen Hareketi ile irtibatları olduğu iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verildi. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olan isimlerin, sabit veya ankesörlü telefonlarla aranması suç sayıldı. Ayrıca hakkında gözaltı kararı olan kişilerin HTS kayıtları üzerinden Hizmet Hareketi ile irtibatlarının devam ettiği suçlaması yöneltildi.

GECE YARISI EVLERİ BASILDI

Polis ekiplerince söz konusu 33 öğrencinin Gülen Hareketi’ne bağlılıklarının en üst seviyede olan kişiler olduğu öne sürülerek İstanbul merkezli 2 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Gece yarısı yapılan baskınlarda 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Sedat Peker’den ilk 15 Temmuz ifşası

Sedat Peker’in ‘sivillere silah dağıtıldı’ iddiasını araştırmayan yargı ve Emniyet yine adresi şaşırdı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder