8 Temmuz 2021 Perşembe

Sedat Peker’in ’15 Temmuz’a hazırlık’ iddialarını duymadılar

Sosyal medya hesabından 15 Temmuz’a dair bugüne kadarki en önemli ifşasını yapan Sedat Peker, karanlık gece öncesi belirli gruplara kayıt dışı uzun namlulu silahlar dağıtıldığını anlattı. Sedat Peker’in daha önceki ifşalarını manşetten duyuran muhalif basın ve siyasiler 15 Temmuz öncesi dağıtılan silahlarla ilgili iddiayı duymazdan geldi.

BOLD – Sedat Peker, Süleyman Soylu ile ilgili bir iddiayı daha gündeme getirdi. Peker’in bu sefer değindiği konu 15 Temmuz Darbe girişimiyle takından alakalı.

Soylu’yu 15 Temmuz öncesi ve sonrası AKP Gençlik Kolları üzerinden çeşitli gruplara silah dağıtmakla suçlayan Peker, “Senin cumhurbaşkanı olmanı planlayan arkandaki şaibeli organizasyonla 15 Temmuz sonrasında da bu silahları dağıtmaya neden devam ettiniz? Öyle ya, bu silahları gerektiğinde dağıtma görevi Özel Harp Dairesi’ne ait” dedi.

Peker’in bu ifadeleriyle Soylu’nun organizasyonu ve AKP eliyle 15 Temmuz öncesi de birilerine silah dağıttığı ortaya çıktı. Haberi veren sitelerse bu konuya değinmemeye özen gösterdi.

15 TEMMUZ BİLİNMESE SİLAHLAR DAĞITILMAZDI

Sosyal medyada ise Peker’in 15 Temmuz öncesi silah dağıtıldığı iddiası gündeme oturdu. Ümit Berber adlı kullanıcı, “15 Temmuz’da e siviller tarafından kullanılan silahların devlet envanterine kayıtlı olmaması, bu geceye özel olarak daha önceden hazırlanıldığının ispatıdır. Şayet 15 Temmuz, iktidarın bilgisi dahilinde olmasaydı, kayıt dışı silahlar sivil vatandaşlara bu kadar organize şekilde dağıtılamazdı.

Peker anlatımları 15 Temmuz kutlamaları öncesi vatandaşlarında kafasını karıştırdı. O gece tam olarak neler olduğunu merak eden sosyal medya kullanıcıları Peker’den 15 Temmuz konusunda daha açık konuşmasını istedi.

Sedat Peker tehlikeli sulara girdi: 15 Temmuz öncesi ve sonrası dağıtılan silahlar

Sedat Peker’in ’15 Temmuz’a hazırlık’ iddialarını duymadılar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder