25 Ağustos 2021 Çarşamba

AKP’li Şirin Ünal’ın karlı alışverişi

Nadira Kadirova’nın şüpheli ölümü sonrası adı gündemden hiç düşmeyen AKP’li Şirin Ünal, şimdi de AKP yönetiminde iken İBB ile yaptığı karlı bir alışverişle anılıyor. 2015’te  Kiptaş Viapor Venezia projesinin yüklenici firmasından alınan 1,3 milyonluk dairenin, Ünal’a 2017 yılında yarı fiyatına satıldığı ortaya çıktı.

BOLD – İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) AKP yönetiminde olduğu 2017 yılında ilginç bir alışverişi Odatv ortaya çıkardı.

Dikkat çeken satış iddiaya göre şöyle gerçekleşti, Kiptaş, Viapor Venezia projesinin yüklenicisinden 2015 yılında 1 milyon 322 bin 67 liraya alınan 3+1 ve 236 metre karelik dubleks daire, 26 Aralık 2017 tarihinde AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’a yarı fiyatına yani 656 bin 753 liraya satıldı.

ADI NADİRA’NIN ÖLÜMÜ İLE GÜNDEMDE

AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın adı evinde Nadira Kadirova adlı genç kızın şüpheli ölümü ile gündemden düşmüyor.

Ünal’ın evinde bakıcı olarak çalışan Özbekistanlı Nadira Kadirova, Ünal’ın Ankara’daki evinde, Ünal’ın silahından çıkan kurşunla 23 Eylül 2019’da şüpheli şekilde hayatını kaybetmişti.

Acılı Kadirova ailesi olayın peşini bırakmadı. Hukukun yavaş işlediğinden şikayet eden Nadiran’ın ağabeyi Muhammet Ali Kadirov ise “Kardeşimin ölümü üzerinden bir buçuk yıl geçti. AYM’ye başvuralı aylar oldu ve henüz bir sonuç çıkmadı” diyerek tepkisini dile getirdi.

İlk neşteri 17/25’te vuran AKP şimdi son darbeye hazırlanıyor

AKP’li Şirin Ünal’ın karlı alışverişi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder