28 Ağustos 2021 Cumartesi

Sosyal medyada Erdoğan’ın eserleri paylaşıldı: Yandaş müteahhitler zengin oldu, cezaevleri bebeklerle doldu

Sosyal medyada açılan BirErdoğan EseriYaz etiketinde bazı vatandaşlar Erdoğan döneminde yandaş müteahhitlerin zenginleşmesini, doların fırlamasını yazdı. PKK’lılar için Habur’da düzenlenen karşılama töreni, AKP hükumetleri döneminde cezaevlerinin bebeklerle dolduğuna yönelik paylaşımlar da yapıldı.

BOLD –  Sosyal medyada BirErdoğan EseriYaz etiketinin altına AKP kontrolündeki troller, Erdoğan döneminde yapılan hastane, köprü ve otoyolları paylaştı.

Etiketin altına yorum yapan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Beşli Çete dediği yandaş müteahhitlere verilen kamu ihalelerini paylaştı. AKP iktidarı döneminde müşteri garantili, köprü, otoyol, havaalanı ve hastane yaptırılan Cengiz, Limak, Kolin, Makyol ve Mapa inşaata 220 milyar doları aşan kamu kaynağı aktarılmasına tepki gösterildi.

EKONOMİK ÇÖKÜŞ

Bir sosyal medya kullanıcısı, AKP iktidarında dolar ve Euro rekorlar kırarken, Türk Lirası tarihin en değersiz seviyesine gerilemesini gündeme getirdi. 1 dolar alabilmek için 8,35 lira ödemek zorunda kalan vatandaşlar 10 lira verip 1 Euro alabiliyor.

PKK’LILAR İÇİN HABUR’A KURULAN MAHKEME

Çözüm Süreci kapsamında PKK ile yürütülen Habur sınır kapısından giren PKK militanları da etiketin altında paylaşıldı. Ayrıca AKP Hükumetinin talimatıyla PKK’lılar için Habur’da çadır mahkemesi kurulduğu hatırlatıldı.

 

Sosyal medyada Erdoğan’ın eserleri paylaşıldı: Yandaş müteahhitler zengin oldu, cezaevleri bebeklerle doldu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder