27 Ağustos 2021 Cuma

Eski emniyetçi Ömer Köse’nin eşi tutuklanmadan “tutuklandı” haberi yapıldı

7 yıldır tutuklu olan ve tek kişilik hücrede tutulan Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin eşi Semra Köse, İstanbul’da gözaltına alındı. Semra Köse ile ilgili daha hakim karşısına çıkarılmadan “tutuklandı” haberleri yapılmasına Avukatı Sümeyra Bulduk tepki gösterdi.

BOLD –  Ağustos 2014’ten beri tutuklu olan Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin eşi Semra Köse, İstanbul’da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Köse hakkında hakimin karşısına çıkarılmadan “tutuklandı” diye haber yapıldı.

ÜYE OLMAKTAN TUTUKLADI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ümraniye’de eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürü Ömer Köse’nin eşi Semra Köse’yi gözaltına aldı. Bylock iddiasıyla gözaltına alınan Köse, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. “Terör örgütüne üye olma” suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve saat 19.30 gibi hakim karşısına çıkarılan Köse, “Terör örgütüne üye olma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLANMADAN TUTUKLANDI HABERİ YAPILDI

Semra Köse’nin Avukatı Sümeyra Bulduk, müvekkililin daha hakim karşısına çıkarılmadan “tutuklandı” şeklinde haberlerin yapılmasına tepki gösterdi. Bulduk, sosyal medya hesabından “Müvekkilim Semra Köse ile saat 18:05 itibariyle hala sorgu için beklememize rağmen “Tutuklandı” şeklinde ve gizlilik kararı olan dosyada gerçek dışı iddialarla haber yapılması, henüz savunmamız dahi alınmamışken kararın önceden verildiğini ortaya koymuştur. Artık sözümüz kalmadı” dedi.

 

 

Dünyanın en güvenli şehirleri listesinde İstanbul gerilerde

Eski emniyetçi Ömer Köse’nin eşi tutuklanmadan “tutuklandı” haberi yapıldı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder