24 Ağustos 2021 Salı

İlahiyatçıların kadın voleybolcu takıntısı: Hakkımı helal etmiyorum

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonasında 5’te 5 yaparak finallere kaldı. Kadın sporcuların başarılarının ardından gelenek bozulmadı. Yine bir ilahiyatçı olan eski Ayasofya başimamı Mehmet Boynukalın kadın voleybolcuları özel yaşamları üzerinden hedef gösterdi.

BOLD – A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası D Grubu beşinci maçında Hollanda’yı 3-0 yendi. Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası grup aşamasını böylece 5’te 5 yaparak lider tamamladı.

TEBRİK YAĞDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı’na tebrik yağdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda grubunu namağlup lider tamamlayıp 8’li finale yükselen Filenin Sultanlarını kutluyorum. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak” dedi.

Kadın voleybolcuları tebrik eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, “Tebrikler Filenin Sultanları. Avrupa Şampiyonası’nda 5’te 5 yaparak grup lideri olarak finallere kalan A Milli Kadın Voleybol takımımızla gururlandık. Şampiyonluğu alacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Hemen her şampiyonada müsabaka kıyafetleri ve özel yaşamları hedef haline getirilen kadın voleybolcuların Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısının ardından gelenek değişmedi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Ayasofya eski başimamı Mehmet Boynukalın milli oyuncu Ebrar Karakurt üzerinden sporcuları yine hedef gösterdi. Sosyal medya hesabından yeni bir tartışma başlatan Boynukalın, “Bir Müslüman olarak, dini ve ailevi değerlerimizi hiçe sayanlara ve sporcular üzerinden LGBT’yi meşrulaştırma ve normallestirme çabalarına kim destek oluyorsa hakkımı helal etmiyorum” diye yazdı. Boynukalın paylaşımınI yorumlara da kapattı.

Tokyo 2020 Olimpiyatlarında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın müsabaka kıyafetleri üzerinden hedef gösteren İlahiyatçı İhsan Şenocak’a da tepki yağdı.

Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü de kadın voleybolcuları hedef gösteriyor. Cübbeli’nin Türkiye’deki felaketleri voleybolcu Ebrar Karakurt’un özel hayatına bağlaması sosyal medyada büyük tepki topladı.

Pentagon açıkladı: Taliban’ın istediği olacak

 

İlahiyatçıların kadın voleybolcu takıntısı: Hakkımı helal etmiyorum yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder