23 Ağustos 2021 Pazartesi

Polislere ‘Şerefsiz’ diyen AKP’li vekil görüntülerin paylaşılmasından rahatsız

Kendisini durduran polislere ‘Şerefsiz’ dediği için büyük tepki toplayan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, görüntülerin paylaşılmasından şikayetçi. Cüneyt Özdemir’e konuşan Yılmaz, “Kayıtların alınma şekli usulsüz, yapılan işlem baştan aşağı usulsüz ve o kayıtların alınmaması gerekirken bir de yayınlanması usulsüz” dedi.

BOLD – Mersin Erdemli’de ihbar üzerine durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, kendisini neden durdurduğunu izah eden polisleri önce aşağıladı sonrası “Şerefsiz” diyerek hakaret etti. Yılmaz’ın devreye girerek 2 polisi Kurban Bayramı Arifesi açığa aldırdığı ortaya çıktı. Yılmaz’ın polislere hakaret ettiği görüntüler dün sosyal medyada büyük tepki topladı.

AKP’Lİ YILMAZ’DAN AÇIKLAMA

Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalına konuşan Yılmaz, üzgün olduğunu belirterek, “Orada bir gün dahi bekletilsem kesinlikle o kelimeleri sarf etmemem gerekiyordu. O kelimeleri sarf ettiğim için milletimizden özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yarım saat boyunca bilinçli bir şekilde alıkonulduğunu düşündüğünü söyleyen Yılmaz, “Kayıtların alınma şekli usulsüz, yapılan işlem baştan aşağı usulsüz ve o kayıtların alınmaması gerekirken bir de yayınlanması usulsüz” diye konuştu.

AÇIĞA ALMAYI AMİRLERİ UYGUN GÖRMÜŞ

Yılmaz, polislerin açığa alınması ile ilgisi olup olmadığına ilişkin soruya da “Hayır, asla. Kendi amirleri bunu uygun görmüşler. Ben de bu vesileyle öğrendim” şeklinde cevap verdi.

Zeynep Gül Yılmaz danışmanının polislere ısrarla kimlik sormasını ise şöyle açıkladı: “Vatandaşın da polise kimlik sorma hakkı vardır. Orada karşılaştığımız muamele normal olmadığı için hem şikâyet hakkımızı kullanmak adına hem de karşımızdakinin polis memuru olduğunu bilmemiz açısından çok normal.”

AKP’li vekilden görevini yapan polislere ağır hakaretler: İki polis de açığa alındı

Polislere ‘Şerefsiz’ diyen AKP’li vekil görüntülerin paylaşılmasından rahatsız yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder