24 Ağustos 2021 Salı

Perinçek zaferden zafere koşuyor: Vietnam’da, Küba’da en son Afganistan’da

Partisinin yayın organı Ulusal TV’ye konuk olan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, tepki çeken Afganistan açıklamalarına bir yenisini ekledi. Perinçek, “Vietnam’da da kazandık, Küba’da da kazandık Mustafa Kemal önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nda da kazandık. En son Afganistan’da da kazandık” dedi. Perinçek’in Taliban açıklamaları sosyal medyada kullanıcılarının capslerine de malzeme oldu.

BOLD – Afganistan’da yaşanan gelişmelere yönelik açıklamaları ile tepki çeken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tepki çeken açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Perinçek, Taliban’ı daha önce Mustafa Kemal Atatürk’e benzetmişti. Ulusal TV’de canlı yayına katılan Perinçek, Afganistan’da Taliban’ın yönetime gelmesini yine Kurtuluş Savaşı’na benzetti.

AMERİKA VE AMERİKANCILAR MAĞLUP

Perinçek, “Türk Milleti, Afgan Milletiyle birlikte galip tarafta. Amerika ve Amerikancılar mağlup tarafta. Vietnam’da da kazandık, Küba’da da kazandık Mustafa Kemal önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nda da kazandık. En son Afganistan’da da kazandık” diye konuştu.

Perinçek, Türkiye’nin Kıbrıs’ı tanıma şartıyla Afganistan’daki Taliban yönetimini tanıması teklifinde bulundu.

ERDOĞAN GEREKLİ

Erdoğan hakkında da konuşan Perinçek, “Şu andaki siyasetleriyle ABD’yi göğüsleyecek bir yolda değil Tayyip Erdoğan hükümeti. Ancak Tayyip Erdoğan Türkiye’ye gerekli” ifadelerini kullandı.

‘ORTA DOĞU PERİNÇEK’

Taliban açıklamaları sonrası sosyal medyada Doğu Perinçek capsleri dolaşıma girdi. İşte o capslerden bazıları:

Perinçek zaferden zafere koşuyor: Vietnam’da, Küba’da en son Afganistan’da yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder