26 Ağustos 2021 Perşembe

Kılıçdaroğlu söz verdi: KHK’larla işine son verilen herkesi görevine iade edeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KHK’lılarla ilgili önemli bir vaatte bulundu. Kılıçdaroğlu, “KHK’larla görevden alınan, işine son verilen, ekmeği elinden alınan herkesi görevine iade edeceğim. Yeter ki teröre bulaşmasın” dedi.

BOLD – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum’da Muhtarlar ve Kanaat Önderleri buluşmasında KHK ile ihraç edilenlerle ilgilil konuştu.

Devletin adaletle yönetilmesi gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Devlet Anayasaya göre yönetilmek zorundadır. Ekonomisi güçlü olan devletlerin sözü dünyada geçer” dedi. Demokratik gelişmişlik ile ekonomi arasındaki ilişkiye vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “Demokrasi can ve mal güvenliği demektir. Yargının iradesi para ile satın alınamaz demektir. Medyada, basında özgürlük var demektir” ifadelerini kullandı.

Bir süredir KHK’lıların sorunlarını dinleyen ve temsilcileriyle görüşen Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda KHK’lıları işlerine iade edeceği sözü verdi. Kılıçdaroğlu, “Sözüm söz; o KHK ile görevden alınan, işine son verilen, ekmeği elinden alınan herkesi göreve iade edeceğim. Yeter ki teröre bulaşmasın. Siyaset kurumu kimsenin aşı ile işi ile uğraşmaz” dedi.

Kılıçdaroğlu Suriyeliler konusunda ise, “Ülkelerine davulla zurnayla göndereceğiz” şeklinde konuştu.

Bakırköy’de müebbet hapis cezası çeken Harbiyeli Nimet Ecem Gönüllü’nün şehit babasının adı üstgeçide verildi

Kılıçdaroğlu söz verdi: KHK’larla işine son verilen herkesi görevine iade edeceğim yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder