26 Eylül 2019 Perşembe

Akit yazarından Erdoğan’a okul kitabı çağrısı: “Reis ne zaman kükreyeceksin!”

Okul ders kitaplarını okuyup benimseyen gençlerin AKP’ye oy vermeyeceğini savunan Yeni Akit yazarı Kavaklı, Erdoğan’a çağrıda bulundu. Bu kitaplara müdahale edilmesini istedi.

BOLD – AKP yanlısı Yeni Akit gazetesinden Ali Erkan Kavaklı, köşe yazısında orta öğrenim öğrencilerinin, fen bilgisi başta olmak üzere ders kitaplarını eleştirdi. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ilginç bir çağrıda bulundu. Müfredat kitaplarında yer alan canlıların yaşamlarını ve üremeleri üzerinden örnekler veren Kavaklı ”Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Biyoloji, Fizik, Kimya, Coğrafya, Sosyal Bilgiler kitaplarında Allah ve yaratıcı kelimeleri geçmiyor. Doğa, varlıklar, eşya yaratıcı yerine konuyor”ifadelerini kullandı.

AKP’YE OY VERMEZLER

Ders kitaplarının yerli ve milli olmadığını savunan Kavaklı, konuyu AKP’nin istikbaline getirerek “Reis, ders kitaplarındaki ateist propagandaya son vermek için ne zaman kükreyeceksiniz? Bu kitapları okuyan ve benimseyen gençler Ak Parti’ye oy vermez. Doğacı ateistlerin partilerini sen bizden iyi bilirsin” diye konuştu.

Kavaklı’nın Erdoğan’a müdahale çağrısı sosyal medyada da tepki çekti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder