25 Eylül 2019 Çarşamba

Polisle Gergerlioğlu’nun “hain” tartışmasının yeni görüntüleri

Siyah Transporter’la kaçırılan fizyoterapist Mustafa Yılmaz’ı sokak ortasında “hain” ilan eden polisle, Milletvekili Gergerlioğlu’nun yaşadığı büyük tartışmanın yeni görüntüleri.

BOLD – Şubat ayında Siyah Transporter’la kaçırılan KHK’lı Fizyoterapist Mustafa Yılmaz’ın doğum gününde annesi Nevin Yılmaz’ın yapacağı tek kişilik oturma eylemine polis müdahalesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Eylemin yapılacağı yere gelen HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ile bir Emniyet görevlisi arasındaki “hain” tartışmasının tüm ayrıntılarının yeraldığı video, “Seyri Sokak”ın Facebook sayfasında yayınlandı.

Polis, anne Nevin Yılmaz’ı daha oturma eylemi yapacağı Sakarya Caddesi’ne girmeden gözaltına aldıktan sonra bu kez de Mustafa Yılmaz’ın eşini gözaltına almak için Sakarya Cadedesi’ne girdi. Bu sırada Gergerlioğlu, kendisini emniyet amiri olarak tanıtan polise yasal sınırlarını anlatırken, devreye ikinci bir polisin girdiği görülüyor.

İkinci polisin, Mustafa Yılmaz’ı kastederek, “Adam hain, yurt dışına kaçtı” diyerek Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun üzerine yürüdüğü görülüyor. Bu sırada diğer polisler de devreye girerek Gergerlioğlu’na milletvekili dokunulmazlığına rağmen fiziki müdahalede bulunuyorlar.

KAÇTI DEDİKLERİNİZ EMNİYETTEN ÇIKTI

Gergerlioğlu’nun güçlü tepki verdiği olaylar sırasında, Sümeyye Yılmaz ve Harbiyeli Annesi Mehtap Çetinkaya birlikte gözaltına alındılar.

Olay sırasında Gergerlioğlu’nun polise defalarca, “Kaçtı dedikleriniz aylar sonra Emniyet’te ortaya çıktı, hiçbir kamu görevlisi insanları hain diye ilan edemez” dediği görülüyor.

İşte o anların en net görüntüleri:

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder