24 Eylül 2019 Salı

“Toplanma alanlarına AVM yapanlara selam olsun! Artık mezarlıklarda toplanırız”

Silivri açıklarında meydana gelen ve İstanbul’da korku ve paniğe neden olan deprem sosyal medyanın da gündeminde. Depremle ilgili yapılan mizahi paylaşımlarla yetkililere gönderme yapıldı.

BOLD – Marmara Denizinin Silivri açıklarında meydana gelen ve İstanbul’da da korku ve paniğe neden olan 4.6 büyüklüğündeki deprem sosyal medyanında gündeminde. Valiliğin, depremin ardında herhangi bir yaralanma ya da hasar ihbarı alınmadığını duyurması İstanbullulara ve tüm Türkiye’ye rahat bir nefes aldırdı. Yaşanan korku ve panik havasının ardından, sosyal medyada deprem ile ilgili yapılan, daha çok mizahi, paylaşımlarla yetkililere gönderme yapıldı.

MEZARLARDA BULUŞURUZ

Deprem konusunda en anlamlı paylaşım ise komedi metin yazarı ve senarist Can Yılmaz’dan geldi. Deprem sonrası şehirdeki toplanma alanlarına AVM ve rezidans yapılmasına tepki gösteren Yılmaz paylaşımında, ”İstanbul’da yoğun hissedilen deprem oldu. Deprem sonrası toplanma alanlarını AVM ve Rezidans yaptıran yetkililere de selam olsun. Mezarlıklar dışında toplanacak yer bırakmadılar, her hâlükârda oralarda toplanacağız belli ki” ifadelerini kullandı.

TOPLANAN 70 MİLYAR NEREDE
Sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Emrah Parlak da, toplanan deprem vergilerinin nerede olduğunu sordu. Deprem hazırlıkları için toplanan vergilerin hesabını soran Parlak, ”2000 yılından beri Depremin yaralarını sarmak için ve yeni bir afette kullanılmak üzere “Özel işlem ve Özel işletim” vergilerinden toplanan yaklaşık 70 Milyar TL nerede?” dedi

Silivri açıklarında İstanbulluları korkutan deprem

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder