26 Eylül 2019 Perşembe

Beşiktaş taraftarı Fikret Orman’a ‘böyle ayrılık olmaz’ dedi

Fikret Orman, yönetim kurulu toplantısı için Vodafone Park’a geldi. Orman’ı karşılayan taraftarlar istifa etmemesi için talepte bulunurken bazılarının gözyaşlarına hakim olamadı.

BOLD- Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın ani bir kararla istifa edeceğini açıklaması Siyah-Beyazlı camiada şok etkisi meydana getirdi. Bir grup taraftar, bu karara olumlu bakarken başka bir grup ise ‘Başkan bizi bırakma’ diyor.

Fikret Orman, istifa kararı sonrasında yönetim kurulu toplantısı için bugün Vodafone Park’a geldi. İstifa kararı alan Başkan Fikret Orman, yönetimi olağanüstü toplantı için Beşiktaş Park’ta topladı. Saat 11.00 sularında stada gelen Başkan Orman’a destek vermek için hazır bulunan siyah-beyazlı taraftarlar da stat önünde toplandı.

‘BAŞKAN BİZİ BIRAKMA’ DEYİP GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Fikret Orman’ı “Böyle ayrılık olmaz” ve “Başkan Beşiktaş’ı bırakma” pankartlarıyla karşılarken bazı taraftarların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Siyah-beyazlılar, “Biz 15 sene şampiyonluk göremedik. Sen bu stadı yaptın. Bizi bırakma başkanım. Sen bunu hak etmedin. Arkanızda dağ var. 2-3 kişinin sözlerine bakma.

Önce Allah sonra biz varız. Size güveniyoruz” diyerek Fikret Orman’ın kararından dönmesini istedi. Basın mensuplarına bir açıklama yapmayan Orman, kendisini bekleyen taraftarlara ise, “Bizi hırsız yaptılar. Ben emek verdim. Ben kanımı verdim. Paralar nerede diyorlar. Hiçbir kulüpte hiçbir başkana yapılmayan bana yapıldı” sözleriyle duruma isyan etti.

 

FİKRET ORMAN KARARI VERECEK

Başkan Fikret Orman kendisine destek vermeye gelen taraftarları teselli etti ve verdikleri desteğe teşekkür etti. Yönetim kurulu ile toplantı yaptıktan sonra kararını açıklayacak olan Orman’ın istifası netleşirse bunu Divan Kurulu’na bildirecek. Karar belli olduktan sonra Siyah-Beyazlı kulüp bir ay içinde yeni başkanını seçecek.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder