25 Eylül 2019 Çarşamba

Fatih Terim açıkladı: Derbide tribünde olmak zor

Haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisi için tribünde olmanın zor olduğunu belirten Fatih Terim, Ali Koç sözleri için ise “değseydi cevap verirdim” dedi.

BOLD – Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu sabahki antrenman öncesinde derbi maça yönelik açıklamalarda bulundu. Terim, Ali Koç’un sözlerinin cevap vermeye değer olmadığını belirtirken, ceza nedeniyle tribünde olmanın kendisi için çok zor olduğunu söyledi.

Haftasonu Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, tribünde olmanın çok zor olduğunu söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sahaya uzaksınız, ulaşamıyorsunuz. Çok üzülüyorum. Hoş değil. Rotasyon yine olabilir. Futbolculara haftada 3 maç oynayama alışacaklar. Bahaneye yer yok.” dedi.

DEĞSEYDİ ALİ KOÇ’A CEVAP VERİRDİM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisi hakkında söylediği sicili kabarık sözleri içinde şu ifadeleri kullandı: “Değseydi verirdim, baktım inceledim. Değmeyeceğine karar verdim. Cevap vermedim. Değseydi cevabımı verirdim.”

RAHAT OLMAMIZ İÇİN İKİ FARK YAPMAMIZ LAZIM

Tecrübeli çalıştırıcı ‘maçlarda farkı 1’de tutmamak lazım.” diyerek “1 fark önde veya geride iseniz galip veya mağlup diyemezsiniz. Rahat olmamız için 2 fark yapmamız lazım. 2 fark her zaman iyidir. Ona rağmen bazen olmaz ve bu kez de 1-0’lık skoru koruyup maçtan galip ayrılmalısınız. Çünkü siz büyük takımsınız.” açıklamasın yaptı.

DERBİNİN LEHİMİZE BİTECEĞİNE İNANIYORUM

Tecrübeli çalıştırıcı geçen sene farklı kazanacakları maçın berabere bittiğine dikkat çekerek düşüncelerini şöyle aktardı: “Herkes kazanmak ister. Geçen seneki maç enteresan. Daha farklı olacak bir maç, 2-2 berabere bitti. Seyircimizle beraber maçın lehimize biteceğine inanıyorum. Herkes hazır. Hepimiz hazır.”

KİŞİLİKLERİNE LAF KONDURMAM

Fatih Terim yardımcılarına da sahip çıkarak “Geçen sene ve bir önceki sezon şampiyon Galatasaray’dı. Yardımcılarım o zaman da vardı. Şampiyonluklarda büyük katkıları var. Herkesin farklı sorumluluklarımı var. 3’ü de güvenebileceğim adamlar. Herhangi bir yerde bir sıkıntı olmuşsa bu benim sorumluluğumdadır. Tek ortak yanları üçünün de yardımcılarım olması. Kişiliklerine laf kondurmam.” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder