26 Eylül 2019 Perşembe

Bilal Erdoğan’dan yandaş STK’lara çağrı: “Sırtımızı devlete dayamayalım”

Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun (STK) yöneticiliğini yapan Bilal Erdoğan, Ankara ve İstanbul belediyelerinin CHP’ye geçmesiyle yaşanan gelir kaybına ilişkin açıklama yaptı. AKP’ye yakın STK’lara sırtlarını devlete dayamamaları konusunda çağrıda bulundu.

BOLD – Yöneticisi olduğu vakıfların İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) büyük yardımlar aldığı ortaya çıkan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Denizli’de Türkiye Gençlik STK’ları Platformu tarafından düzenlenen ‘Ege Buluşmaları’ toplantısına katıldı. “Sırtımızı sadece belediye ve devlete dayayarak iş yapma hastalığına yakalanmamaya çalışmalıyız. Bu bir hastalık haline gelmemeli. Mevzi olarak ihtiyacımız olduğu zaman başı sonu belli bir şekilde elbette yapılabilir” dedi.

FAALİYETLER DİĞER İLLERE KAYDIRILDI

Bilal Erdoğan STK’lara bu ikazları yaparken AKP, son seçimlerde Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerini kaybetti. Seçimin ardından Bilal Erdoğan, okçulukla ilgili faaliyetlerini Konya, Kayseri gibi AKP’li belediyelerin olduğu illere kaydırdı. Küçük AKP’li belediyeler bile okçulukla ilgili büyük projeler yapıyor. TRT ise okçuluk başta olmak üzere geleneksel sporlar için yeni bir spor kanalı kuruyor.

AKP ikinci yargı paketinin çalışmalarına başladı: Örtülü af yolda

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder