28 Eylül 2019 Cumartesi

Anne & Babaları Hayattayken Yetim Ve Öksüz Olanlar

Hizmet Hareketine mensubiyetleri nedeniyle “terör/terörist” ilan edilerek beton duvarlar ardına konulan masum insanların kendilerine yapılan haksızlıklar nedeniyle göz yaşları sel oldu. Sesleri ise Arşı inletiyor, ama zulmü yapanların gözleri görmüyor, kulakları duymuyor, kalpleri hislerini kaybetmiş olduklarından şüphe yok.
Yüzlerce bebek anneleriyle cezaevinde büyümeye çalışırken, on binlerce bebek ve çocuk, anne babaları hayatta olmalarına rağmen, onlardan mahrum büyümek zorunda bırakıldı.
HDP Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Adıyaman’da yaşanan mağduriyeti vicdan sahiplerine bir kez daha duyurdu.
Gergerlioğlu, eşi kendisinden 2.5 yıl önce tutuklanan ve 3.5 yaşlarında ikiz çocukları ile 5 yaşındaki üç çocuğu olan Hatice Başkurt’un geçtiğimiz Mayıs ayının ilk haftasında Adıyaman’da tutuklandığını belirtti. Çocukların ise annelerini sayıkladıklarını ifade etti.
Anne ve babaları daha hayatta olmalarına rağmen yetim ve öksüz bırakılan küçücük üç çocuk anne ve babalarına kavuşsun, bu zulme son verin artık.
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1128178887677153280?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/09/28/anne-babalari-hayattayken-yetim-ve-oksuz-olanlar/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder