27 Eylül 2019 Cuma

Karısını katleden çiftçi “Pişmanım” deyince iki kez ceza indirimi aldı

İzmir’de eşini defalarca bıçaklayarak öldüren Ünal Narşap, “Pişmanım” dedi. Cezası, müebbetten önce 24 yıla sonra da 20 yıla indirildi.

BOLD – İzmir Menemen’de çiftçilik yapan Ünal Narşap, geçen temmuz ayında 47 yaşındaki eşi Gülşen Narşap’ı evde ailesinin fotoğrafı olmadığı gerekçesiyle bıçakladı. Ünal Narşap, ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Karşıyaka 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Narşap ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Müjgan Bilgen Özen ve taraf avukatları katıldı.

BABASI İÇİN EN AĞIR CEZAYI İSTEDİ

Cumhuriyet savcısı, sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep etti. Bakanlık avukatı Özen de Ünal Narşap’ın indirim uygulanmadan cezalandırılmasını istedi. Çiftin kızı da babasının en ağır cezayı almasını beklediğini ifade etti.

Mütalaaya karşı son sözü sorulan sanık, “Yaşanan olaydan dolayı çok pişmanım, keşke olmasıydı” dedi. Duruşma sonunda mahkeme heyeti, sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet verdi. Ardından da cezayı ‘eylemi haksız tahrik altında gerçekleştirdiğine’ kanaat getirerek 24 yıla, duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önüne alarak yaptığı iyi hal indirimiyle de 20 yıla indirdi.

Şirin Ünal’a ikinci taciz suçlaması

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder