28 Eylül 2019 Cumartesi

Her Şeye Rağmen Tebessüm Edebilmeyi Başarmak!

Hizmet Hareketine mensup insanlara yönelik soykırım sürecinde; normal insanların tahammül sınırlarını zorlayan o kadar hadise yaşandı ki, bu olayların/zulmün kahramanlarından her şeye rağmen tebessüm edebilmeyi başaranların görüntüleri, bu süreci yaşatanların uykularını kaçırmakta.
“Nasıl olur da her şeye rağmen tebessüm edebiliyorsunuz” diye sormayı istediklerini ama gurur ve kibirlerinin buna mani olduğu, yüzlerdeki o tebessümü çok görerek, zulmün dozajını arttıracak farklı yöntemleri düşünmelerine neden oldukları hissedilebiliyor insan.
“Nasıl olur da anne babası tutuklu bir çocuk gülebilir?, gülmemeli çocuklar, anneler, babalar, yalvarmalı zulmü yapanlara, Allah’â değil. Bekledikleri o zalimlerin.
Yaşadıkları bütün mağduriyet ve sıkıntılara rağmen başkalarına inat ayakta durmayı başaranlardan biri de Erzincan Cezaevi’nde eşiyle birlikte tutuklu olan Betül Sınır. 6 aydır cezaevinde tutuklu olan Betül Hanım’ın eşi de 32 aydır aynı cezaevinde mahkum olarak bulunuyor.
4 yaşında bakıma muhtaç gelişim geriliği ve anksiyete bozukluğu bulunan çocukları ile verdikleri pozdaki tebessüm görülmeye değer. Ama bu tebessümü tahliye edilerek vermeleri en büyük beklentimiz.
https://t.co/zJmOyaKpyv
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1128212173619175426?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/09/28/her-seye-ragmen-tebessum-edebilmeyi-basarmak/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder