25 Eylül 2019 Çarşamba

Tarkan’dan konsere gelen İmamoğlu’na: ‘Gün gibi doğdunuz İstanbul’a’

Harbiye Açıkhavadaki konserinde Tarkan, kendisini izlemeye giden CHP’li başkanlar Soyer ve İmamoğlu’nu selamlayarak jest yaptı.

BOLD – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam Tarkan’ın Harbiye Açıkhavadaki konserini izlemeye gitti. İki başkan, Tarkan şarkılarıyla coştu. Tarkan kendisini izlemeye gelen başkanların isimlerini anons ederek jest yaptı. Tarkan, önce Tunç Soyer’i selamlayarak şunları söyledi: “Canım dostum, İzmir’de çok güzel şeyler yapıyorsun; daha neler neler olacak biliyorum.”

ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAKSINIZ, İNANIYORUZ

Soyer’den sonra, Tarkan’ın Ekrem İmamoğlu’nun adını anons etmesi konserdeki izleyicileri heyecanlandırdı. Tarkan, selamladığı İmamoğlu için “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. Çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız, sizi seviyoruz Ekrem Bey. Bu gece beni onurlandırdınız, konserime gelerek” ifadelerini kullandı.

Tarkan da bir çok sanatçı gibi, 23 Haziran İstanbul seçimi öncesi, sosyal medya hesabından ‘Her şey çok güzel olacak’ diyerek, Ekrem İmamoğlu’na desteğini açıklamıştı.

15 Temmuz’un kilit ismi AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde gizemli intihar

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder