25 Eylül 2019 Çarşamba

Orta okuldaki bu skandal dayak görüntüleri yapanın yanına kar mı kaldı?

Geçtiğimiz yıl internette yayınlanan öğrencilere şiddet uygulayan öğretmenin kim olduğu bir yıl sonra ortaya çıktı.

BOLD – Görüntüler İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki 75. Yıl Orta Okulundan. Beden eğitimi dersi kıyafetleri getirmediği için bir öğrenciye şiddet uygulayan kişi M.Y. adlı okulun müdür yardımcısı. Bu görüntüler 2018 yılına ait. İddiaya göre bu Müdür Yardımcısı M.Y’nin ilk şiddet uygulayışı değil. Ancak öğrencilere şiddet uygularken kaydedilen ilk görüntüsü. Skandal görüntülerin ardından dayakçı müdür yardımcısı hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

SKANDALIN AKIBETİNİ ARAŞTIRDI

Yeniçağ haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak da eline geçen dayak görüntülerinin ardında M.Y. hakkında açılan soruşturmayı araştırdı. Araştırmalarını sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşan Çolak, soruşturmanın akıbeti hakkında henüz bir bulguya ulaşamadığını da aktardı. Çolak paylaştığı mesajda İzmir Milli Eğitim İl Müdürlüğünden net bir açıklama beklediğini de duyurdu.

Çolak’ın paylaştığı görüntülere takipçilerinden de tepki yükseldi. Yorum yapan sosyal medya kullanıcılarının büyük çoğunluğu müdür yardımcısının ceza aldığına inanmıyor. İşte o yorumlardan bazıları;

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder