12 Ağustos 2021 Perşembe

‘Abdulkadir Whispering’ iş başında

Erdoğan’a verdiği sufle sonrası sosyal medyada ‘Abdulkadir Whispering’ olarak anılan Abdulkadir Selvi, çok eleştirilen prompter konusunda Erdoğan’ı savundu. Selvi, daha önce de adı uluslararası uyuşturucu trafiği ile anılan Erkam Yıldırım için yaptığı garip savunma ile tepki çekmişti.

BOLD – Kanal D ve CNN Türk ortak yayınına katılan Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında ekranın sol tarafında prompter olması dikkatlerden kaçmadı. Promptera rağmen yayın esnasında gazetecilerim Erdoğan’a fısıldayarak sufle verilmesi de duyuldu.

Erdoğan’ın prompter ile gazetecilerin karşısına geçmesi başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalif siyasilerin eleştirilerine neden oldu.

Gazetecilerin Erdoğan’a önceden karar kılınan soruları yönettikleri yorumları yapıldı.

Yayında Erdoğan’ın karşısında duran gazetecilerden Abdulkadir Selvi bugün CNN Türk ekranlarında çok eleştirilen prompter meselesine değindi.

Selvi, “Erdoğan teknolojiyi çok iyi kullanan lider. Dosyaları masaya yığmak yerine prompter da hazır etmiş bu sayıları. Kamuoyunun karşısına çıkıyor. Cumhurbaşkanının doğru rakamlarla doğru bilgi vermesi gerekiyor” dedi.

SELVİ’DEN ERKAM YILDIRIM SAVUNMASI

Abdulkadir Selvi daha önce de uluslararası kokain trafiğiyle anılan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ı savunmuştu.

Sedat Peker’in Erkam Yıldırım’ın yeni uyuşturucu rotası için Venezuela’ya gittiğini açıkladı. İddiaları yalanlayan Binali Yıldırım oğlunun Venezuela halkına maske ve test kiti götürdüğünü iddia etti.

Gümrük kayıtlarında maske ve test kiti kaydı çıkmayınca devreye Abdulkadir Selvi girdi. Selvi, Erkam Yıldırım’ın maske ve test kitlerini el bavulunda götürdüğünü söyledi.

‘ABDULKADİR WHİSPERİNG’

Yazar Memduh Bayraktaroğlu, Erdoğan’a verdiği sufle sonrası Selvi’ye ‘Abdulkadir Whispering’ ismini taktı. Bayraktaroğlu: “Sayın Selvi…Bundan sonra senin adın: “Abdülkadir Whispering” olsun” ifadelerini kullandı. Bayraktaroğlu’nun paylaşımına beğeni yağdı.

Faiz indirmek için geldi ancak 5. kez faize dokunamadı

‘Abdulkadir Whispering’ iş başında yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder