14 Ağustos 2021 Cumartesi

İran sınırını denetime giden Akar’a “Afganları karşılamaya mı gittin?” tepkisi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, İran sınır hattında havadan ve karadan inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bunu sosyal medyadan duyuran Milli Savunma Bakanlığı’nın paylaşımının altına Türkiye sınırını geçen çok sayıda Afgan’ın bulunduğu video ve fotoğraflar eklenmesi dikkat çekti.

BOLD – Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve yeni Kara Kuvveleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile son günlerde gündemi meşgul eden Afgan göçmenlerin kullandığı İran hududundaki tedbirlere yönelik yerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Tedbirleri yerinde inceleyen, faaliyetlere ilişkin bilgi alan Akar’a sahadaki durumu sorduğu Mehmetçik, “Biz buradayken ne terörist ne yasa dışı göçmen yurdumuza girebilir” yanıtını verdi.

“BUNLAR DA KONYALI BİLİM ADAMLARI ZATEN”

Akar’ın yaptığı denetimlerle ilgili video bakanlık tarafından paylaşıldı. Akar’la ilgili paylaşımın altına “Afgan kardeşlerimizi karşılamaya mı gitti?”, “Çok süper denetliyorsunuz. Bunlar da Konyalı bilim adamları zaten” gibi çok sayıda eleştiri tweeti gelmesi dikkat çekti. İşte yapılan tepki paylaşımlarından bazıları…

  • Memleket yol geçen hanı olmuş sayın komutanım. Bu durum bizi hem üzüyor hem de endişeye sevk ediyor
  • Duvar çare değil ki! Ne yaparsanız yapın, ister 5m, ister 10m, ihtiyacınız olan bir merdiven. Onu da, çevreden bulacağınız ağaçlar ile derme çatma yapabilirsiniz. Zamanında mayın bile çözüm olmadı ki “mayın eşeği” tabiri kullanılır oldu.
  • Sınırdan geçen o kadar Afgan için soruşturma başlattı mi hudut birliklerine ?
  • Çok süper denetliyorsunuz.
    Bunlarda Konyalı bilim adamları zaten
  • Memlekete milyonlarcası dolmuş, Avrupa’nın huzuru için bizim huzurumuz kaçmış,6 milyar Euro göndersinler diye avuç açmışsınız,#suriyelilere 35 milyar $ para harcadık diyorsunuz, her felakette vatandaşa #iban atıyorsunuz.

 

 

 

 

 

Tutuklu kanser hastası Yusuf Özmen dün sabah acile kaldırıldı

 

İran sınırını denetime giden Akar’a “Afganları karşılamaya mı gittin?” tepkisi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder