9 Ağustos 2021 Pazartesi

Türk boksör Ünsal Arık’a Almanya’da ikinci saldırı

Almanya’da AKP’ye muhalif gazeteci Erk Acerer’e yönelik saldırının ardından Türk boksör Ünsal Arık da kimliği belirsiz kişiler tarafından Almanya’da ikinci kez saldırıya uğradı. Saldıranlara tepki gösteren Arık, “Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya vatan haini demek, vicdansız ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar. Gerçekten üzülüyorum artık” dedi.

BOLD –  Almanya’da yaşayan şampiyon Türk boksör Ünsal Arık, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Arın, olay sonrası sosyal medya hesabından saldırganlara tepki gösterdi.

Ellerinde kan izleri görülen Arık, “Anlaşılan rahat yok sizden. Bir dahaki sefere sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsunuz onu versin. Utanın lan, utanın… Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya vatan haini demek, vicdansız ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar. Gerçekten üzülüyorum artık” dedi.

Almanya’da yaşayan Ünsal Arık, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) Almanya’daki faaliyetlerini ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdiği için arabasının camına kurşun bırakılan daha sonra da arabasının lastikleri kesilmişti. Türk boksör Arık 2020 yılının Aralık ayında bıçaklı saldırıya uğramıştı. Arık, boks yaşamını profesyonel olarak Almanya’da sürdürüyor.

Sık sık ölüm tehditlere alan Arık,  evine kurşun bırakılmasının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Okuyun arkadaşlar çünkü tedirginim. Evimin önünde kurşun bıraktığınız mesajı aldık. Telefon numaramı da bulmuşsunuz. Şimdi konuştuk, tehdidi aldık ve ben Ünsal Arık yarın bir gün öldürülürsem bilin ki bunu Tayyipçiler yaptı, çünkü arayan kişi belli Allah’ın emriymiş, dinsizleri öldürmek” demişti.

Troliçe lakaplı Kaplan’dan “iyi ki cezaevlerine atanmamış” dedirten paylaşım

Türk boksör Ünsal Arık’a Almanya’da ikinci saldırı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder