14 Ağustos 2021 Cumartesi

Erdoğan Kastamonu’da Soylu’yu yanında görünce aniden yüzünü çevirdi

Sedat Peker’in açıklamalarının ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan gerginliğin ardından Kastamonu’daki görüntü dikkat çekti. Erdoğan, Kastamonu’da konuşması sırasında yanında Soylu’yu görünce aniden yüzünü çevirdi.

BOLD – Kastamonu’daki sel felaketi için bölgeye giden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında yanında fark ettiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ani tepki verdi. Soylu’dan yüzünü hızla çeviren Erdoğan’ın sol yanındaki Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un kolunu tutması görüntülere yansıdı.

BAHÇELİ VE PERİNÇEK SAHİP ÇIKINCA GÖREVDEN ALAMADI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından istifa etmediği için bakanlıktan alınacağı konuşulurken MHP lideri Devlet Bahçeli’nin iki kez, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bir kez sahip çıkması sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu görevden alamayan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Soylu’ya ambargo uyguluyor. Kulislerde Erdoğan’ın güvenlikle ilgili brifingleri de Soylu yerine, başka devlet yöneticilerinden aldığı konuşuluyor. Erdoğan Saray’da yaptığı ve İçişleri Bakanı’nın katılması gereken birçok toplantıya Soylu’yu çağırmadı. Erdoğan ile Soylu arasındaki gerginlik Kastamonu’daki afetzedeleri ziyarete yansıdı.

İşte Erdoğan’ın yanında Soylu’yu fark etmesi sonrası hızla yüzünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çevirdiği ana ilişkin görüntü:

 

HES barajında çalışanlar yakınlarını aradı belediye vatandaşı uyarmadı: AKP eliyle felaket

Erdoğan Kastamonu’da Soylu’yu yanında görünce aniden yüzünü çevirdi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder